Forumet - Stressad som fan

Stressad som fan

2687 0 20

Har två prövningar nästa vecka & det ena kan jag få ett G i men det andra måste jag kämpa för att få ett G i och det är 4 kapitel (inkl. stora delkapitel) som jag måste kunna men jag kan typ bara 2 kapitel...
Jag vågar inte plugga för jag kör fast när jag är så stressad... Känner att det är lönlöst :( 
Har dock läst kursen förut så om jag läser på lite kanske tidigare fakta faller på plats men självförtroendet existerar knappt när man inte skött sig så disciplinerat som möjligt.

Tror ni jag har en chans? Snälla, peppa mig... 

Senast ändrad 7 Aug 2013, 16:04 av André Vifot Haas

Spana också in:


Gruvan: Gäller det matematik eller?
yeees.... MaC, sist jag läste matte var det för typ 1 år sedan :$ 
Skägg: Har du provat att dela upp det i mindre mål? Om jag är stressad därför att jag har ett berg av saker att göra så brukar jag dela upp det berget till massa mindre delar. Därefter belöna mig själv når jag nått målen, kanske något att prova för att försöka få ner stressen?
Aa men jag fungerar bäst när jag gör allt på en gång, typ om jag kör fullt ut så ofta som möjligt... Skjuter bara upp delmål
ToxicWithaHintOfSteam: Fråga ditt stjärntecken.
Det säger att jag är lat & dömd att klara det om jag gör det inom harmoniska omständigheter ;) & det går inte så bra när jag är frustrerad & när allting är rörigt runtom mig. Kan inte ens sova i mitt sovrum :'( hur är det lugn & ro i ens liv då liksom.
ToxicWithaHintOfSteam: nu ska jag inte vara roligt här, folk kan ju dricka mjölk och det kanske spiller ur näsan och då gillar folk inte mig
-.- :p

ToxicWithaHintOfSteam: Men KOMMIGEN KOMMIGEN debepe! FÖFAN
ja! jag kan klara det, eller hur?Party[y]

ToxicWithaHintOfSteam: jag har bara svårt för människor som har saker dom förlitar sig på
Det gör jag inte, jag bryr mig inte om stjärntecken är påhitt & löjligt hokus pokus men jag tycker det är kul att hålla på med... Människor gillar att kategorisera andra & jag är människa :)
ToxicWithaHintOfSteam: Men helt ärligt hoppas jag att det går bra för dig
Tack:D du kan tänka; om det går bra för dbp=> hon kmr in på bra utbildning => kanske slutar "tro" på stjärntecken så mkt som hon gör;)

debepe: yeees.... MaC, sist jag läste matte var det för typ 1 år sedan :$

Okok! Jag är verkligen inget mattesnille, men läste också C. Pluggade ästan aldrig till Matteprov med det gick vägen ändå!

Ibland så repeterade jag några uppgifter per blad bara för att få in tänket oså.
Men om du fattar hur man räknar och fattar alla formler och sådant behöver man nog inte plugga!

Det går nog vägen du! Skål

Gruvan: Pluggade ästan aldrig till Matteprov med det gick vägen ändå!
Samma här men valde att skjuta upp för att få ett VG, sen rådde tidsbrist... trots allt. Prövningen skiljer sig dock mkt från enstaka prov under 1 år... Det som skrämmer mig :/
Gruvan: Men om du fattar hur man räknar och fattar alla formler och sådant behöver man nog inte plugga!

Det går nog vägen du!
Tack :)!