Forumet - Strippfighting

Strippfighting

1382 0 29
Hej. Jag undrar om det är någon mer än jag som brukar strippfightas med sina tjejkompisar. För er som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är en sexig lek mellan tjejer där man fysiskt ska brottas och samtidigt dra av de andras kläder samtidigt som man själv ska försöka behålla så mycket av sina egna på så länge som möjligt. Det är verkligen askul [bigsmile] Den som har något klädesplagg på sig medan de andra två är nakna är den som vinner.

Här kommer en video som förklarar lite mer [smile]

http://www.dailymotion.com/video/xa1jvh_strip-fight-6-long-version_sexy#rel-page...

Observera att man inte nödvändigtvis måste vara 3 st. Man kan vara hur många som helst, ju fler desto roligare. Minst 2 dock.

Spana också in:

Slumpartad:

Har vittnat strippbrottning på fest mellan två tjejer. Den ena tjejens pojkvän tvingades avbryta innan det hettade till för mycket mellan dem... då det slutade med annat än brottning. Var en intressant kväll.


Hade inte avbrutit om jag varit pojkvännen om du syftar på det jag tror att du syftar på.
stereo total:

Vill prova detta. Med min torsk.


Din torsk? Är du prostituerad?

dekadent:

Jobbigt att få sina kläder sönderdragna.. Skulle dock vilja nakenbrottas med någon kille, fylle krävs dock


Men det får du ju inte. Såg du inte videon? Du ska försöka få av kläderna på vanligt vis, men utan att behöva dra i dem.

Liebestraum:

Hade varit trevligare om damerna i videon såg ut som typ, människor.Men generellt tycker jag att det är en bra idé


Ehh, de är några av världens snyggaste tjejer. Vad har du för smak egentligen? Du kan ju posta bild på dig själv om du nu är så jävla snygg.