Forumet - Studenområden i Stockholm

Studenområden i Stockholm

415 0 7
Nu börjar det dra ihop sig för att boka en bostad för kommande studier uppe i Stockholm efter ett svettigt år i konungens tjänst.

Jag undrar helt enkelt om det finns någon som har erfarenhet utav Lappkärsberget, Jerum och Kungshamra? Vilka är fördelarna respektive nackdelarna med områdena? Vilket hade ni valt? Jag har fått ett kontrakterbjudande på Jerum men vet inte riktigt om jag ska ta det eller chansa på att jag kanske får på Lappkärrsberget sen.. ÅNGEST!

Anledningen till att jag väljer något av dessa tre är därför att de ligger hyffsat nära Stockholms Universitet.

Tack på förhand!
Tözen:

Asså,jag har stått i kö i över ett halvår och kan inte få nån bostad,förutom på ett ställe,som inte funka,så dröm att få en lägenhet på dirren.Du kan ju inte boka om du inte är antagen,eller ska du läsa till våren?


Jag har varit antagen sedan december 2007 och ska börja läsa nu till våren [smile]. Jag har över 400 dagar och är ändå orolig över att jag inte får något annat om jag inte tackar ja till denna.

Spana också in:

Lindblom:

Heh, bodde hos en vän som bodde på lappis, tyckte det var mysigt där :>


Ja, jag tycker också att det verkar med najs. Mycket, mycket större än Jerum och snyggare och fräschare byggnader (enligt bilderna jag sett). Har en jävla ångest nu om jag ska våga tacka nej till Jerum och försöka på Lappis istället ^^

Är det jättestor skillnad på tiden in till centrum om man tar tunnelbana från Lappis respektive Jerum?