Forumet - Student

Student

690 0 42
Hur skall jag göra? Jag känner mig dum som sitter här hemma och bara gråter över att jag inte vill fira min student.

Man kan väl säga som så att jag är den utstötta utan att vara utstött i klassen. Jag är inte direkt mobbad, men när jag snackar med mitt ex, om går i min klass, så säger han att de säger massa saker om mig. Jag har inte brytt mig om det fram tills nu då jag bara tycker det gör skolan mer jobbig när man "vet" om att man inte hör till gruppen. Vi är en jätte trevlig klass som håller ihop. Alla snackar med alla förutom mig då man snackar lite lätt med mig bara. JAg är inte den ende som känner så här i klassen tror jag. Vi har minst två till, men de vet om de och alla tycker ändå om dem och försöker få med dem i klassen, men sedan jag gjorde slut med min kille så har alla sett ner på mig.

Som sagt jag brydde mig inte om det förr, men nu, till studenten, så känns det jobbigt. Jag vet inte ens om jag vill fira champagnefrukosten för att jag är rädd frö att förstöra deras ag genom att bara dyka upp. Sen skall hela klassen betala kring 1000 kr för att få vara med på ett flak, men varför betala så mycket pengar för att bara vara i vägen för folk och ändå inte kunna åka till sin egen fest med flaket?

Det blev ett långt inlägg och för ser som inte orkar läsa allt så kommer en SAMMANFATTNING:

Jag är i vägen för mina klasskamrater känns det som. Nu till studenten skall vi åka på ett flak som man skall betala 1000 kr var på, men det tänker jag inte göra. Varför vara med folk man inte gillar. dessutom så skall vi träffas på morgonen och ha champagnefrukost. Då kommer man till frågan hur man skall lösa detta. Jag kan alltid åka själv, men hur kul är det??

Tips på hur man skall göra för att inte "störa" sina klasskamrater på deras student.

Spana också in:

Jag vill inte heller fira min student [smile]

Söndersliten:

Nu till studenten skall vi åka på ett flak som man skall betala 1000 kr var på, men det tänker jag inte göra


HAHAH LOL, ofta man betalar 1000 kr för att åka på ett flak? ._.
(jag har inte ens köpt studentmössa, det lär irritera min klass, blir glad)

Söndersliten:

Då kommer man till frågan hur man skall lösa detta. Jag kan alltid åka själv, men hur kul är det??


Jag ska antagligen vara med på champagnefrukosten. Det tar ju inte lång tid osv [zzz]
Nintendo:

Yepp, 5 juni. Har bestämt mig för att gå, så då kan du se på mig och fnissa elakt


lätt,jag är hemma 5:e juni och åker till nösnäs då med min raggarbil!Är d nåra mer jag känner som tar studenten då?vet fan inte,sanna olsson är inte direkt min vän,men hon tar studenten,hmmmm,fan,vet inga som går på nösnäs,känner inga som är lika gamla som mig.
Förstår inte problemet. Om de inte skulle störas av att du är där (vilket känns mest sannolikt) så finns inget problem, om de skulle störas av det så förstår jag inte varför du skulle vilja vara vänlig emot dem. Jag utgår från att du inte är skitjobbig och dum i huvudet, då.
Tözen:

jag kan låtsas va du och supa lite?jag behöver alkohol+jag söp aldrig på min student utan va nykter och va hemma och grina på kvällen istället för att supa i gbg.


Visst [party]

Diabolus:

Why am I not surprised ?[zzz]


Varför köpa en ful mössa som ska användas EN gång?
Är en pojke i klassen som inte heller har mössa, blir glad [blush]