Forumet - Studenten

Studenten

855 0 20

Spana också in:

Jag själv var jävligt osäker inför studenten och hade väldigt liknande funderingar. Jag trivdes inte i skolan och ville bara skippa hela grejen med att fira och så, verkade så jobbigt. Det slutade med att jag gick på studenten, dock utan att vara med på extra festande utanför skolan eller champagnefrukost. Även om det var jobbigt med alla höga ljud och skrikande halvmogna vuxna ungar så var det väl ändå en kul upplevelse.

Jag tror att du kommer att önska att du hade gått om du inte gör det, oavsett om du tycker om det eller inte. Även om det suger helt och hållet så är det ändå en grej att checka av och ha gjort. Jag kan därför rekommendera att du faktiskt går dit och deltar i den mån du orkar. Man måste ju inte ha kul heller liksom, det är inget krav! (:
Jag tar också studenten nu och tycker som du. Studenten är SÅ overkill och jävligt tramsig. Tänker inte åka flaket och skrika och se dum ut men däremot kommer jag ta studenten och springa ut genom dörrarna som alla andra. Vill ändå vara där med mina vänner så jag gör vissa saker som jag tycker är okej men är inte med på alla fånigheter för vissa saker är bara dumt. Dock så kan man ju ändå fira att man klarat sin utbildning, men varför studenten är så fantastisk mer än det vet jag inte.

Rebecca00: Jag tar också studenten nu och tycker som du. Studenten är SÅ overkill och jävligt tramsig. Tänker inte åka flaket och skrika och se dum ut men däremot kommer jag ta studenten och springa ut genom dörrarna som alla andra. Vill ändå vara där med mina vänner så jag gör vissa saker som jag tycker är okej men är inte med på alla fånigheter för vissa saker är bara dumt. Dock så kan man ju ändå fira att man klarat sin utbildning, men varför studenten är så fantastisk mer än det vet jag inte.
Jupp jag har lite mer tid att fundera då jag inte tar skiten i år