Forumet - studenten vs. mark knopfler

studenten vs. mark knopfler

1029 0 18
OKej, inte fullt så allvarligt som det låter. Men såhär är det:

Dagen efter min studen ska mark knopfler spela här. Dire straits har det senaste året varit en dröm att se live, det går ju inte numera. Men att se mark knopfler går exakt lika bra, och det känns som det är sista chansen nu så att säga, tror inte han kommer hålla på mycket längre efter turnen han ska ha nu i sommar.

hans musik betyder väääldigt mycket för mig, precis som min student gör. det känns som att studenten är avslutet på något dåligt/början på något bra, precis som jag tror att den konserten hade varit.

Min kompis var tveksam till att följa med eftersom hon vill köra på, på sin student och vara deckad dagen efter, likaså alla mina andra klasskompisar. ni som tagit studenten, är det värt att missa en sån här konsert för att få en helt grym student`? eller kan man klara av att inte vara lika pepp som sina kompisar? dvs, dricka mindre, gå hem och lägga sig tidigare.

Spana också in:

Human:

läs texten?[tired]


Frågan är ju om du läste min? Men okej, om det innebär att du måste dricka mindre, gå hem tidigare blablabla för att både kunna gå på konserten och studenten tycker jag att det är värt det. Hade det varit jag så skulle jag inte vilja missa något utav dem.