Forumet - Studentflak

Studentflak

544 0 11
Jag har ett problem och skulle kunna behöva lite tips. Jag går i trean på gymnasiet och alla mina kompisar slutade efter tvåan så nu hänger jag inte med nån speciell. Pratar en del med några killar men skulle inte kalla oss kompisar. En kille tycker jag är speciellt trevlig och jag känner mej "tryggast" med honom. Nu är grejen den att jag skulle vilja fråga honom om studentflak, vilka han ska åka med och om jag skulle kunna få hänga på. Det är väl inte en så stor grej eller? Det värsta som kan hända är väl att han säger nej. Han kommer väl inte tycka att jag är dum i huvet som frågar? Vi går ju trots allt i samma skola och har en del skolgrejer ihop. En grej till, jag vet att de bästa är att fråga i skolan men är de jättedumt att fråga på facebook-chatten? verkar jag feg då? förlåt om de verkar lite luddigt, men vill bara höra era tankar. tack så mkt :)

Spana också in:

_johanna_:

inte vi, de e tråkigt, men alla får fixa själva


Suger :/ nästan hela min klass åkte ihop med nästan en hel annan klass... o sen var vi typ 5 pers i min klass som inte ens blev tillfrågade. Mina kompisar gick i andra klasser men de åkte med sina klasser :S Det var helt snurrigt alltihopa... så jag sket i allt o åkte i egen bil med mina egna kompisar från andra skolor :P men det hade såklart varit roligare att åka flak!

Så våga fråga ffs! Och jag tycker inte alls det verkar dumt att fråga på Facebookchatten, bättre det än att inte fråga alls, då kommer du säkert ångra dig massor sen :)