Forumet - Studentmössa!

Studentmössa!

6539 0 26

Spana också in:

Som dom tjatar i min klass om sånt.. 1000, 2000, 3000... Snälla... den däringa hatten kan dra åt fenders.. Tänker då inte köpa någon hatt! Alla andra lär göra det men aldrig jag.

Samma med det dära flaket...."Wiii! Vi ska åka traktorsflak på studenten! Yiipie!"
  Alltså visst kan det vara skojsamt att fira att man inte har gymnasium mera. Men seriöst, folket har gjort samma sak i årtionden och det verkar vara någon norm.

"Vi måste alla komma på ett sätt att tjäna pengar till flaket!"
  mmhmm...

Jag kan vara med och fira med släkten när dom tycker att det är skoj att man har "tagit studenten" Men det gör jag för deras skull. Och ingen hatt för min del.
___________________________________________________________________
Whoops nog om mig. Men köp en mössa om du vill. Den används på slutdagen och kanske som prydnad hemma eller i en låda på vinden. Vad vet jag... En kepa som den under brukar kosta cirkus 1000-2000 riksdaler. Lycka till med ditt hattval. Hjärta
2012223233230396679868_sbig.jpg
Innuti med fodrat mjukt silke och en urtjusig rosett där baktill.
Fullsk%C3%A4rmsinf%C3%A5ngning-2013-09-2
Inte långt ifrån en pilotkepa...
kaptenshatt-1.jpg
Asså det beror ju helt på!! CL. Seifert kom till vår skola och då hade dom sk "kampanjpriser" att man får allting inkluderat + en champagne glas med gravyr + guldpenna för allt mellan 899 till 1299. Köper man bara en standard mössa kostar det runt 800 kr tror jag.

Ni som beställer från CL seifert, vilken modell? Jag har inte bestämt modell men ska ha de "traditionella" blå strimma och blå sten och silver text :D

JustAnotherSoul: Asså det beror ju helt på!! CL. Seifert kom till vår skola och då hade dom sk "kampanjpriser" att man får allting inkluderat + en champagne glas med gravyr + guldpenna för allt mellan 899 till 1299. Köper man bara en standard mössa kostar det runt 800 kr tror jag.

Ni som beställer från CL seifert, vilken modell? Jag har inte bestämt modell men ska ha de "traditionella" blå strimma och blå sten och silver text :D
De kom till vår skola med! Är ju mycket att de försöker sälja massa kläder osv med och tycker de är rätt fula x) Men man kan ju se tydligt på deras hemsida när man designar sin mössa så är nice Tumme upp Jag står antingen mellan Kunga eller Jubileum, vill också ha en rätt vanlig, med blå strimma för samhällsprogrammet, en fin sten, guld text på namnet, skolans namn och år på baksidan Cool
min gick för exakt 307 spänn och jag tyckte ärligt talat min var bland de finaste

jag har mkt text på framsidan & där bad fixade jag sj med guldtråd som jag köpte på Panduro.

nästan alla andras kostade minst 800-1300 kr. väldigt onödigt, tänk på det
+ tyckte plastskärm var minst lika fint, om inte finare eftersom att det glänser i solen (tyckte inte det såg särskilt billigt ut)