Forumet - Studentmottagning

Studentmottagning

409 0 4
Hej hörni! det här är nt värsta grejen, men hänger upp mig på saker lätt så behövde skriva av mig lite och se vad andra tycker!

min kille har varit borta i en månad, och kommer hem den 4:e juni. Fick veta under veckorna han varit borta att min kollega från jobbet ska ha studentmottagning den 5:e och bjöd in min. Sa första gången jag fick inbjuden att jag var osäker, då jag min kille kommit hem precis från en månads resa och så vidare. Fort då sa hon amen ta med honom. Jag ba haha okej ska tänka på det. 

Sen fråga hon igen, kommer du? och jag sa samma svar, lite osäker lalalala. Ta med honom får jag som svar. 
Så idag pratade jag med min kille och vi kom överrens att gå dit då tillsammans, i ca 2 timmar. Sen skrev jag till henne; är det okej om han följer med, vi kommer gärna!

Och då får som jag svar; jag vill inte vara den, men känner ju inte honom och vi är ju där för att fira mig... 

Så nu är jag lite besviken ändå.. Vill ju så gärna umgås med min kille och sa det redan flera veckor tillbaka, samt att jag fick svar hela tiden "ta med honom" och nu ändrar hon sig. Vet inte, men tycker det är lite dålig stil ändå. 

Nu måste jag säga till min kille att jag ska spendera kvällen där. Men alltså jorden går inte under, men är ändå besviken på min kompis som sa något, sen sa något annat. 

Hur känner ni när ni läser detta?

Spana också in: