Forumet - studera.nu

studera.nu

162 0 10
de som jobbar där kan ju inte ha speciellt hög IQ? att maila med deras kundtjänst är som att prata med en robot ungefär. Alltså är det verkligen MÄNNISKOR som svarar?

Först får man ju ett autosvar, men sen skickas ärendet vidare till en person som svarar, i det här fallet en "Katrin", men autosvaret var fan mer givande.......
jag beställde en pin-kod därifrån för 2 veckor sen, den skulle komma efter ett par dagar. efter en vecka utan pinkod mailade jag dem och frågade varför den inte kommit. fick svaret "tekniskt problem", beställde då en ny kod förra veckan som de sa och den har inte heller kommit!? mailade igår och fick nu svaret "pga tekniskt problem" JÄVLA IDIOTER.

hur kan det ens vara så mycket teknik inblandat i ett jäkla brev som ska skickas via posten

Spana också in:

OF 5:

man kan tycka det. Men troligtvis så kan det vara så att deras teknik inte fungerar det är ju trotts allt inte alls ovanligt.
För när det fungerar så skickas lösenordet vanligtvis från postens tryckeri.


alltså jag har förståelse för att saker kan gå fel, men svaren på mailen är helt efterblivet skrivna. och det är lite konstigt att två beställda koder aldrig kommer och de bara ber mig beställa nya?! ska jag göra det i all oändlighet eller [mad]