Forumet - Studie avslöjar: Mäns hjärnor presterar sämre i närvaro av vackra kvinnor...

Studie avslöjar: Mäns hjärnor presterar sämre i närvaro av vackra kvinnor...

417 0 15

http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/6132718/Men-lose-their-minds-speaking-to-pretty-women.html Glad

Kan berätta i sammanhanget att när jag gick på gymnasiet så fanns det två parallellklasser på samma linje, i den ena klassen var det bara killar, i den andra var det 4 tjejer och resten killar (30 elever i bägge), och i stort sett på varenda prov presterade klassen med endast killar klart bättre... Glad


Sensmoral:

För att minska på distraheringen i studiemiljö, så borde vi kanske övergå till renodlade pojk- och flickskolor som var brukligt förr! Glad

Om inte annat så för att bättra på de svenska skolbarnens erbarmligt dåliga studieresultat... Glad

Eller hur, kära vänner? Glad


(På kuppen blir vi ju då samtidigt av med sattyg som en massa oönskade graviditeter och aborter...Glad

Spana också in:

"För att minska på distraheringen i studiemiljö, så borde vi kanske övergå till renodlade pojk- och flickskolor som var brukligt förr! " 

Det här nog det mest kontraproduktivaste jag någonsin läst. Ska vi bygga en skola 2013/2014 med ovanstående som värdegrund? Verkligen?


Själen: För att minska på distraheringen i studiemiljö, så borde vi kanske övergå till renodlade pojk- och flickskolor som var brukligt förr!
Ahm, du glömmer bort alla bisexuella och homosexuella.
Sen så tycker jag att det är bättre att alla lär sig disciplin/självbehärskning snarare än att gå tillbaka till gamla metoder som innebär en resignation inför våra känslor och begär.

sicilianmind: "För att minska på distraheringen i studiemiljö, så borde vi kanske övergå till renodlade pojk- och flickskolor som var brukligt förr! " 

Det här nog det mest kontraproduktivaste jag någonsin läst. Ska vi bygga en skola 2013/2014 med ovanstående som värdegrund? Verkligen?

Tillägg: "Om inte annat så för att bättra på de svenska skolbarnens erbarmligt dåliga studieresultat". 

I samhället har en som tjej press på att vara vacker men samtidigt så stör tjejer de stackars killarnas koncentration att det nu krävs (från dig lyckligtvis) att ha könsindelning i skolor/gymnasium m.fl? Haha, nääää du kan fan inte vara på riktigt

Könsuppdelning gör dessutom könen mer främmande för varandra och gör att de inte inser hur lika de är varandra; det gör att de får svårare att sympatisera med varandra, vilket gör att de får svårare att sätta sig in i varandras situation, vilket underminerar jämlikhetens moraliska grundval och berättigande i människors psyke.