Forumet - stuieteknik osv.

stuieteknik osv.

159 0 16
jag behöver plugga i upp till 10 h tills imorgon och undrar vad man kan göra kort mellan varje 60 min ungefär så att hjärnan får fokus på annat. funkar det att läsa skönlitterära texter? eller är det inte tillräckligt bortkopplande? ska man träna, typ göra några armhävningar/sit ups? undrar framförallt om det funkar att läsa då jag gillar det och har ett extremt behov av att läsa/skriva just nu av ngn anledning, men vill ju samtidigt att hjärnan ska få slappna av. det jag pluggar är ekonomi så det är mkt siffror och formler ifall det är relevant -_-
passaro:

Fail redan där.


det är jag väl medveten om. men i denna stund kan jag inte gå tillbaka i tiden, inte för att jag tror att jag hade gjort ngt annorlunda då jag mår så dåligt, därför vill jag ha svar på min fråga för att göra det bästa av situationen.

dazed_and_confused:

Hade du inte gett upp det daaaah


nej, kom just på att jag vill in på dartmouth förstår du

det var en oseriös mening för alla infantila varelser

Spana också in:

Myksa:

Viktigaste dagen innan man ska kunna något (som till tenta) är att sova ordentligt. Det är då allt bearbetas och fastnar i hjärnan.


jag ska sova, hinner helt klart sova ut. men planerar inte direkt att sova 10 min varje h

Whatyouwant:

Om du nu måste plugga, så tror jag det är bäst att göra något hel annorlunda, behöver inte vara att träna just, men något för att distrahera några minuter.


som?
har bedömt att jag hinner det. åh Gud vad gör man med med vissa människor. stackars dem, stackars dem

"De går runt, omedvetna och dumma. De förstår ingenting. Infantila varelser. Hon stör sig på dem. Hon äcklas. Det är inte bara hennes åsikt, utan objektiv fakta. De ser hennes ansikte, de mörka ringarna nedanför de trötta ögonen i det gråbleka ansiktet. Hon är konstig i deras vakna blå ögon. Hon verkar falsk – och det är just vad hon är, även om hon har tagit av sig masken. Ingen ork att verka normal. Hon bryr sig inte längre om vad andra tycker. Det är en fri känsla som vilar över själen. Så nära, men ändå inte där. Hon ser de intet ont anande idioterna och fylls av hat igen. Människor. Och jag värderar mig högre än er. "

för att citera mig själv.