Forumet - Styrketräning,hjälp!

Styrketräning,hjälp!

6296 0 16
Jag är en 14åring tjej som styrketränar hemma utan vikter för att gå upp i vikt, det går ganska bra har gått upp en del. Jag vill gå upp ca 4-6 kg till. Jag tränar armar,ben,rumpa och mage. Min fråga nu är om det finns pulver med snabba kolhydrater som jag kan ta efter träningen(vet att det inte ersätter mat) vill få lite extra så att det går lite snabbare. Vad kan jag köpa för pulver? 
Kanske för lite info men fråga på

Tack för svar! :)

Spana också in:


Gruvann: Whey 80 (som proteinkälla) + http://www.gymvaruhuset.com/sv/artiklar/carbo-fx-.html kanske kan vara bra, med flertalet personer som äter/dricker dessa två. 

Banan och mjölk fungerar faktiskt hyffsat också!
Whey 80 + Carbo-fx? Blir det inte för mycket pulver? Vet inte vad som är överskott med pulver med det låter mycket med det 4 gg i veckan(tränar 4 gg i v).
NiklasW:
Inte alls. Gott, enkelt och billigt. Bara slänga in i ugnen. 
Jaha okej. Billigt och gott ja men enkelt tror jag inte, dock lite tråkigt å äta samma mat typ varje dag. :/

TjejHäär: Whey 80 + Carbo-fx? Blir det inte för mycket pulver? Vet inte vad som är överskott med pulver med det låter mycket med det 4 gg i veckan(tränar 4 gg i v).

Dosering och sådant är jag inte 100 på då jag inte tränat längre, men vet att brorsan blandar båda samtidigt och verkar fungera för honom! 


TjejHäär:
Skulle tyvärr ej klara av å blanda banan me något. :/
Käka 2 bananer som de är och dricka mjölk till 8)

Avregistrerad: Jag är en 14åring tjej som styrketränar hemma utan vikter för att gå upp i vikt, det går ganska bra har gått upp en del. Jag vill gå upp ca 4-6 kg till. Jag tränar armar,ben,rumpa och mage. Min fråga nu är om det finns pulver med snabba kolhydrater som jag kan ta efter träningen(vet att det inte ersätter mat) vill få lite extra så att det går lite snabbare. Vad kan jag köpa för pulver? 
Kanske för lite info men fråga på

Tack för svar! :)
Ta gainers, då går du upp i vikt. Vill du bygga muskler tar du protein helst whey.