Forumet - Succubus

Succubus

1652 0 43

Vad jag i mitt liv hoppas ta till mig är delvis kunskapen de människor som lagt märke till Succubus (En demon som använder sig av sexuella energier för att livnära sig på andra) har att dela med sig, angående just denna demon och andra demoner!
Om där finns någon kunskap inom området skulle jag bli ärad att få ta del den!

Spana också in:


Lífþrasir: en metafor

Kära Lifbrasir!
En metafor vars djup jag finner ett innerligt intresse för, just med tanke på
superpojken: kvinnor
Och de människor som väljer att delta i jakten på denna upplevelse!
Vad som verkar stämma överens med denna metafor är just hur livsenergin som tillhör dessa människor tynar bort och jag finner mig badandes i historier om människor som upplevt ett liv av lycka och en värld av under, tills den dagen dem börjar ta sociala spel på dödligt allvar men till en större del tills den dagen dem tar upp jakten på bytet som i våra dagar går under namnet "Sex"
Jag hoppas ta del av all kunskap om dessa demoner!

Draug: Har du någon kunskap inom ämnet?

Ytterst lite, den ända kunskap som tilldelats mig är igenom äldre människor som nämnt det men inte i detalj och Age of Conan samt world of warcraft vars världar äro besmittade av denna demon!
ennie: är kärlek en demon?

Vad som verkar vara fallet är att en människa som är besatt av just Succubus tenderar att suga ut andra människor på energi i namnet kärlek, någonting denna person endast lurar sig självt att den tjänar, ett sådant liv är fullt av lidande och problem medan verklig kärlek verkar vara ett försvar emot lidande och problem!

Lee: Vad som verkar vara fallet är att en människa som är besatt av just Succubus tenderar att suga ut andra människor på energi i namnet kärlek, någonting denna person endast lurar sig självt att den tjänar, ett sådant liv är fullt av lidande och problem medan verklig kärlek verkar vara ett försvar emot lidande och problem!

okej kanske det , är du sån eller?

ennie: okej kanske det , är du sån eller?

En dag föll jag på knän inför mina luster och slängde in mig i en okänd värld som erbjöds mig av en mycket vacker och trevlig kvinna, med tiden slutade jag finna kreativitet och energi i min vardag som förr kommit naturligt för mig, någonting som ledde mig till att bli en mycket ilsken man med endast ett mål, behålla de få energier som denna kvinna gav mig!
Även om vi följde varje steg i boken verkade detta ändå inte ge mig den energin jag behöver för att mitt hjärta ska känna empati för andra människor och jag fann mig själv brja göra extremt fakkade saker.
Jag är ingen Succubus, jag kan ha varit men med lidandets hjälp fann jag förståelse för Succubus vägar och dess destruktiva livsstil och nekar idag var erbjudande den ger mig igenom andra människor, jag vet vilka erbjudanden som tillhör den, jag kan känna det när det känns som att hjärtat trycks ner under vatten och kämpar för sitt liv för att överleva, eller när livet känns sugigare utan en speciell persons sexuella umgänge

Lex:
du sa ju själv att man måste ha kondom för att ha sex. eller ta piller. det är nåt som inte stämmer med andra ord. tycker du inte? lite som att man skulle vara tvungen att ta medicin innan man ska äta bara för att kunna äta. 

är du seriös? d du skrev. enda det betyder är att man inte borde ha oskyddat sex om man inte vill ha barn.   annars får man väll göra hur man vill. har svårt för auktoriteer som "gud" som ska säga vad som e rätt elr fel.

Lee: En dag föll jag på knän inför mina luster och slängde in mig i en okänd värld som erbjöds mig av en mycket vacker och trevlig kvinna, med tiden slutade jag finna kreativitet och energi i min vardag som förr kommit naturligt för mig, någonting som ledde mig till att bli en mycket ilsken man med endast ett mål, behålla de få energier som denna kvinna gav mig!

okej, men du måste inte bli helt besatt av det, för mig var det nästan tvärtom. fick mkt mer energi.