Forumet - Sug på bästa sätt?

Sug på bästa sätt?

1659 0 22
Tjejer, killar, mellanting, jag behöver er hjälp! Har börjat suga av min kille för ett tag sen, har väl testat en 4-5 gånger. Det är mysigt och så, men jag gör ju det för hans skull och problemet är att han inte kommer, men han säger att jag inte gör något fel. Har svårt att hålla på länge då han är rätt stor, får liksom kramp [blush]
Så, jag behöver lite tips helt enkelt.
Vad är skönt, hur brukar ni andra göra? Något jag borde tänka på? [smile]

dela gärna med er av egna erfarenheter, vad som va nice och mindre nice osv. [bigsmile]
Jag tror nog att jag är rätt bra på avsugningar, men ändå har inte alla killar jag sugit av kommit. Vissa har svårt att komma så helt enkelt.
Jag brukar se till att verkligen suga med inlevelse och visa att jag älskar det, se killen i ögonen samtidigt för det brukar uppskattas. Ta den långt in i munnen och liksom verkligen knulla honom med munnen. Vissa killar blir helt galna om man slickar på den lilla strängen under ollonet. Testa att smeka pungen samtidigt som du suger också. Slicka på den brukar kunna uppskattas också.
Lite tips iaf. :)

Spana också in:

byt mellan att suga och att runka, runka då jättejättefort bara överst på ollonet, och sen sug igen. men byt inte för hastigt bara hit och dit för då förstörs allt. bygg upp stämningen och känn av när det är dags. jag brukar byta mellan att suga djupt och sen slicka på ollonet och lite vad som, suga och runka samtidigt och massera pungen. spela lite på det, han tittar ju på :D
Lär dig kontrollera dina kräkreflexer och låt honom ta kontrollen. Han kommer garanterat att älska det och tar nog inte lång tid innan det går för honom.
Annars kan du ibland slicka och suga på pungen smtidigt som du fortsätter runka honom. Slicka på ollonet lite då och då, men annars är det bara att suga suga suga...som om du sög på en sån där isglass (Calippo, eller vad heter den?).
Men bästa är helt enkelt att lära sig kontrollera dina kräkreflexer så du kan ta hans kuk så långt in i munnen det går. Eller ja, ner i halsen helt enkelt. Det är inte såå svårt att lära sig, tror nog att andningen är svårare att fixa. Du måste ju hålla andan då och då eftersom det inte går att andas med en kuk ner i halsen.
Övning ger färdighet! Eller som min bildlärare sa en gång i tiden...
Repetition är pedagogikens moder!