Forumet - Sug på den du

Sug på den du

117 0 14
Så, jag märker för varje dag att jag låter onödiga saker komma åt mig och förstöra min vardag. Det kan inte gå en enda dag utan att jag nästan bölar ihjäl mig eller blir så pass förbannad att jag tar sönder någonting.

Ibland skriver jag dumma saker också som egentligen bara gör saken värre men det är för att jag för tillfället vill kasta en sten genom någonting skört.

Vad gör man om man vet att man kan vara med vem som helst om man väl anstränger sig men inser att man egentligen vill ha den där bölden som skaver i arslet?

Det är en jobbig situation- handlar det om disciplin det också? Är det alltid den det är fel på eller är jag totalrubbad från den första bölden som förstörde min syn på förhållanden?

Och finns det någonting man kan göra åt den ständiga ångesten som hela tiden gör att jag byter åsikter? För det beteendet börjar gå mig själv på nerverna.

Fast egentligen är det inte jag som ska vara den som krälar på alla fyra och smörar för att allt ska bli bra igen. Det är fanimej inte jag som har sett till att jag blev såhär från början.

Nej, nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Rövhål.

Spana också in:

ennie:

känner igen mig men har blivit normal nu. vet ej riktigt hur.


Jag vill också bli normal men jag är för arg för det nu. Det roliga är att ilskan aldrig lägger sig heller.

Ett år av hämndlystenhet har trängt sig in i mina nerver vilket gör att jag blir lika jävla förbannad när samma sak återkommer i nästa relation.

Spola tillbaka fittiden. Vissa saker är inte meningen att de ska ske.