Forumet - suga av utan kondom, säkert?

suga av utan kondom, säkert?

2932 0 22
alltså jag har ju gett några bj's i mina dar men har aldrig liksom tänkt på att man kanske borde ha kondom, eller? [sad]

fick nämligen värsta mardrömmen härom natten att jag hade så mycket munherpes att jag inte kunde prata eller äta...[surprised]efter det har jag blivit lite paranoid. så hjälp mej, säkert eller inte? gäller både om man tar satsen i munnen eller inte, är det skillnad?

okej nu har jag noobat tillräckligt, svara mig

Spana också in:

Nej, det är inte säkert. Åtminstone munherpes, könsherpes, klamydia och HIV kan smitta vid oralsex. Vet inte hur det är med hepatit, syfilis och gonnoré men antar att det är samma där. Chansen att man får det är dock mindre än vid vaginalt eller analt samlag.

Risken är större om man tar sperman i munnen än inte, och ännu större om man sväljer den.

Så, ska du ha oralsex med någon som inte är testad är kondom att rekommendera, eller åtminstone att inte ta det i munnen. Men kondom är ju det bästa.
Frippe96:

Men hur kul är det att suga på en kondom..


jo alltså jag tycker väl med så. fast man börjar ju då fundera, varför finns det smaksatta kondomer om det inte skulle behövas kondom egentligen?
gud va nasty jag känner mej nu som inte haft en tanke på detta innan, jag är jättenoga med kondom annars, när jag ligger med folk liksom. åh dumma mig[n]
Faktum är att 7 av 11 svenskar har munherpes. Det är ett virus som ligger och vilar, och kan blossa upp när ditt immunförsvar försämras, men faktum är att man oftast går med munherpes i flera år utan att veta om det, kanske får man aldrig utslag.

Det som är säkert är att du förmodligen redan har munherpes, bara det att du själv inte känner till det. Vad gäller genital herpes så bör du nog inte oroa dig om det, såvida du inte suger av sjukt skabbiga killar eller killar som är väldigt mycket äldre än dig!

Det är viktigt att du suger, länge och ofta, eftersom att det finns så många tjejer som vägrar att göra det i den här världen. Du är en hjälte!
isola:

sådant kan man ju ej veta räsponsan


Fast vadå, one night stands använder man ju kondom vid såklart och annars är det väl rimligt att man kan lita på personen om den påstår sig vara testad? Låter nojjigt och avtändande att insistera på kondom trots att båda är friska liksom. [n]