Forumet - Suger veganer kuk och sväljer sperma?

Suger veganer kuk och sväljer sperma?

4796 0 20
Detta var något vi satt och grubblade över häromnatten över några stora starköl.

Veganer äter ej animaliska produkter.
Sperma är en animalisk produkt.

Då borde en vegan inte få suga kuk och svälja sperma. Eller vad säger du? En vegan kan enligt mig inte kalla sig för vegan om han/hon suger kuk och sväljer sperma. Är naturligtvis öppen för att det finns vissa veganer som bara suger utan att svälja.

Vad tycker du?

Btw, hoppas ingen misstycker på att jag kallar killens könsorgan penis för kuk, även känt som svans och manslem enl Wikipedia.
Tack för wikipedia-länken, var lite osäker där ett tag på om du verkligen menade penis eller något annat. Skeptisk

I nästan samtliga fall så handlar det nog om samtycke snarare än någon form av allmängiltig dödssynd kring att äta animalier. Är förvånad över att ni ens lyckas grubbla över det, känns som att det inte är så svårt att komma fram till?

Edinburgh: Tack för wikipedia-länken, var lite osäker där ett tag på om du verkligen menade penis eller något annat. Skeptisk

I nästan samtliga fall så handlar det nog om samtycke snarare än någon form av allmängiltig dödssynd kring att äta animalier. Är förvånad över att ni ens lyckas grubbla över det, känns som att det inte är så svårt att komma fram till?
Får nog skylla på brist på engagemang varför vi inte brydde våra hjärnor åt några djupare funderingar. Orsaken tror jag mest berodde på bl a att mellandagsrean gick käpprätt åt skogen och snön uteblev och de vänner som var och hälsade på mig hade med sig skidor för sköna skidturer. Men allt blev spolierat.

Spana också in:

Vad jag hört är ju många veganer för att de inte gillar hur djur behandlas med slakt, pälsindustri och mjölkning m.m. Så några skulle nog se förbi det faktumet när det gäller sperma då detta ändå kommer från mannen (som är en fri individ) . En väldiciplinerad vegan hade nog dock inte gjort detta då de hade sett det som animalisk produkt vart den än kom ifrån.

myten: Vad jag hört är ju många veganer för att de inte gillar hur djur behandlas med slakt, pälsindustri och mjölkning m.m. Så några skulle nog se förbi det faktumet när det gäller sperma då detta ändå kommer från mannen (som är en fri individ) . En väldiciplinerad vegan hade nog dock inte gjort detta då de hade sett det som animalisk produkt vart den än kom ifrån.
Ur ren djurhållningssynpunkt kan jag förstå din synpunkt. Sedan finns det ju veganer som inte ens kan äta en gräddsås bara för att den innehåller några matskedar vispgrädde.