Forumet - supply - ett sanningens ord

supply - ett sanningens ord

362 0 11
Har ni tänkt på en sak, hur mycket bättre supply är än oss vanliga dödliga? Liksom det gör nästan ont när jag tänker på det för länge, så det är ju inte mer än naturligt att man vänder sig till flaskan eller kriminalitet, bara som en distraktion från tanken på hur insignifikant man egentligen är!

Jag försöker inte jämföra henne med vemsomhelst, låt oss säga gud, åh nej. Det finns inget somhelst tvivel om att hon existerar, varje dag påminns jag.
Hon är inte bara anledningen till att jag stiger upp på morgonen, hon är själva impulserna som får mitt förkolnade hjärta att slå!
Sån pondus, integritet och världsvana utstrålar hon att man blir solbränd och får aids av bara åsynen av hennes inlägg. Så rättstavade, så cyniska, så fyllda av briljant satir och absolut insikt att jag ofta frågar mej själv varför jag ens försöker komma på någet eget att säga.

Kvinnan vars nakna kropp inte bara absolut inte får avbildas, utan in fact inte kan avbildas utan att duken genast förångas och staflit går i tusen bitar. Ingen färgnyans i multiversum kan någonsin rättvist avspegla den perfekta hy hon besitter, inga blomster på jorden matcha hennes doft, inga nebulosor i världen få hennes tindrande ögon blekna i jämförelse.


supply:


Dold text: vill du hänga i loungen igen nu då..? [blush]

Spana också in: