Forumet - Surealistisk tidning om SDs partiledare

Surealistisk tidning om SDs partiledare

756 0 82

Spana också in:

Storchen84:

Och SD kommer ikapp. Det bevisar bara att ljuger man tillräckligt bra så kan man få folk att köpa vilken bullshit som helst - även den SD klämmer ur sig.


Man behöver inte ljuga för att folk ska inse vilka konsekvenser den nuvarande invandringspolitiken för med sig.
Ganon:

SD är dock det enda parti som tar upp problemen med massinvandringen, om man inte räknar med ND eller SvP då.


Ja, det är synd att de andra partierna inte tar upp det. De är väl rädda för att bli klassade som rasister. =/ PK-sverige..

Storchen84:

Stackare, så synd det är om dig


...wut
KungYxe:

Ja, det är synd att de andra partierna inte tar upp det. De är väl rädda för att bli klassade som rasister. =/ PK-sverige..


Har dock inget som helst förtroende för de andra partierna så även om de skulle ta upp det så skulle jag inte se det som något annat än att locka väljare från SD.
KungYxe:

Problemet är inte att vi har invandring, utan hur invandringspolitiken ser ut. Vi tar in alldeles för många invandrare varje år.


Okej, så för mycket invanding är inte bra menar du? Att människor flyttar till Sverige är dåligt i för stora mängder? Någon motta får det vara!! Typ så?
Ganon:

Jämför det med ett badkar som är överfullt, men trots detta stänger man inte av kranen.


Bra metafor för hur du tänker kring det här, problemet är dock att ekonomi är DYNAMISKT. Vilket betyder att det kan vara ett plusummespel, och inte nödvändigtvis måste vara ett nollsummespel. Så vad är det med den "överflödiga" inströmmingen av människor hit som är problematiskt? Med andra ord vad är det som gör det till ett nollsummespel? Sedan så kan man tycka att nationalstaten kan dra åt helvete också, och att vi ska ha frirörlighet globalt osv.