Forumet - Svälja...

Svälja...

7855 0 23
...satsen testade jag idag för första gången och det var helt okej att göra det...men det tog bara en timme sen började magen köra, kräkningar och diarré... när allt var ute så mådde jag prima igen Tumme upp
Vanligt eller är det bara jag som är konstig? Rullar ögonen
(jag är inte sjuk)
För övrigt, brukar ni svälja killens sats/Vill ni att er partner sväljer? Glad

Spana också in:

väldigt sällan jag sväljer. jag har iofs ingen pojkvän men de killar jag har sex med har tjock sperma och det är lite jobbigt att få ner den i halsen då, haha. låter lite weird att du blir så dålig i magen, aldrig hört talas om. jag gissar att det berodde på nåt annat än sperman, typ ätit nån dålig mat eller så.
Det ska inte vara någon fara.
När sperman når magen så kommer enzymer och syror i magen att utrota virus och bakterier. För att vara på den säkra sidan så kan du göra ett par saker.
1. Borsta inte tänderna innan du ger oralsex då tandköttet kan börja blöda vilket leder till en ökad risk för infektion.
2. Efter sväljning så kan du ta lite munskölj (ex, listerine) för att ta död på eventuella bakterier i munnen
3. Ta reda på om partnern har någon slags infektion/könssjukdom innan du ger oralsex. Även fast magen bryter ner virus och bakterier så kan du få jobbiga sjukdomar (Syfilis,Gonorré,Herpes m.m) obs: HIV transporteras också genom kroppsvätskor men måste ta sig in i blodet genom blödande tandkött eller trasiga tänder för att komma till uttryck, annars är det inga problem.


Alltså, så länge allt är ok med partnern så är det ingen fara.
Sperman brukar ha bättre smak och konsistens på män som inte röker,äter nyttigt o.s.v