Forumet - Svälja medicin?

Svälja medicin?

463 0 9
Hey allihopa! Nu är det såhär att jag har fått antibiotika som jag ska äta tre gånger om dagen i fem dagar. Nu är bara problemet att jag inte kan svälja tabletter, utan har alltid fått tugga dem. Och det smakar hemskt. Jag ska stå i skolan och ta en tablett hela veckan och det känns inte jättebra att stå och göra en massa grimaser. Så. Är det någon som har ett tips? 
feel yoooouu

krossa dem i yoghurt. ngn yoghurt du inte är jätteförtjust i (pga dt kommer ju förstöra för just den sorten i framtiden, du kmr känna smaken av antibiotikan eller inbilla dig att du känner den whateveh) 

iaf, krossa med mortel så det blir pulver och blanda i *får kvälningar* av tanken sj på gjorde så en vecka men det går om man villllllllll, tänk att dt bara är 5 dagar och att tiden går snabbbbbbbt, inte som om du ska hålla på ett år. dt hade inte jag heller fixat, då hade de fått ge mig intravenöst 

lycka till 

Spana också in:

Jag som är van att svälja tabletter fick också en chock då jag fick antibiotika nyligen. Dom är rätt stora. Man kan ju göra dom i mindre bitar och svälja flera gånger, annars så finns det att köpa en sorts gele som man kletar in pillret med så blir det lättare att svälja det. Har inte testat det men vet att det finns iaf Glad.