Forumet - Svälja sats?

Svälja sats?

3555 1 27
Jag tror att jarrås här kollar på för mycket porr. 


Sneakyyy: Hur osexigt är det att spotta ut satsen eftet sugit av nån? Är det bättre att svälja? 
Att spotta eller svälja sperman är helt upp till dig, men om det inte har någon större betydelse för dig och då hellre går efter vad som är sexigt och osexigt så finns det inget svar för det. 

Killar gillar olika eller bryr sig inte direkt om du gör ena eller det andra. 

Det kanske inte är lätt att prata om just sånt, men försök hålla en dialog om det eller testa dig fram vad killen du är med gillar. 

Ruttenfisk:

Nu skrev du ju att hon "måste respektera snubben", det har ju inte så mycket att göra med ifall det är sexigt eller osexigt heller.
Ja, de flesta killar tycker det är sexigare att svälja, men hon har inga som helst skyldigheter och ska inte känna några krav att hon måste göra som killen vill.
"men hon har inga som helst skyldigheter och ska inte känna några krav att hon måste göra som killen vill". Inte direkt det jag skrev hahah

Spana också in:


jarrås: "men hon har inga som helst skyldigheter och ska inte känna några krav att hon måste göra som killen vill". Inte direkt det jag skrev hahah
Som sagt: Om någon du verkligen vill att ska gilla dig säger att det är sexigare om du gör på ett visst sätt är chansen rätt stor att du gör det trots att det kanske inte är hundra procent bekvämt. Så är det ofta innan man får självförtroendet på topp.