Forumet - Svamp i underlivet

Svamp i underlivet

6706 0 19
Jag undrar, vilket läkemedel är bäst?
Och, om det är någon som har köpt läkemedel utan att pratat med en läkare först? Alltså första gången? För på PEVARYL DEPOT står det såhär "Vid egenvård av svampinfektioner får Pevaryl Depot och Pevaryl Depot kombinationsförpackning
säljas receptfritt till kvinnor, som tidigare behandlats av läkare mot svamp i underlivet och som nu fått samma symtom".
Vet någon om det gäller bara dessa läkemedel eller om det är alla mot svamp? För jag vill verkligen inte gå till nån läkare. Vet någon?

Spana också in:

Sowana:

Har du köpt det utan att ha varit till en läkare?


Det är ju receptfritt, så ja...man märker ju om man har svamp, det kliar som satan helahela tiden och man får eller kan få konstiga vita klumpar i flytningarna.

Det kan ju förstås finnas könssjukdomar som ger liknande symptom, det vet jag inte så mycket om, men om du misstänker att du kan ha fått något annat än svamp så måste du ju gå till doktorn och kolla dig i vilket fall som helst.

Canesten är inga farliga grejor - då skulle det krävas recept. Du märker dessutom ganska snabbt, efter ett par dagar kanske, att besvären försvinner. Så testa det, och om det inte hjälper, så kan det nog vara en bra idé att trots allt pallra sig till sjukan.