Forumet - Svamp i underlivet?.....

Svamp i underlivet?.....

2162 0 25
Hej. Det här är riktigt pinsamt för mig... Hatar att prata om sånt här. Ja nu e det så att jag har typ vårtor på min penis runtom min förhud. När jag var mindre hade jag svamp på foten som vi lindrade då.. Och det liknar det som fan. Alltså typ likadant. Och jag vet inte hur jag ska få bort det! Vågar FAN inte dra till UM pga har inte kommit så långt in i puberteten så min penis är inte så stor direkt och fett pinsamt om jag måste visa den? Och sen mina föräldrar är det alldeles för pinsamt att berätta för. Det här sänker mitt självförtroende så sjuuukt mycket så jag skulle gärna vilja få seriösa och hjälpsamma svar. Och jag har haft detta i typ 1 år!!!

Spana också in:

Vet du vad det är? Har du några bilder? Jag menar inte om just du har några bilder på just din kuk utan om du har letat på nätet o hittat något som liknar dina "vårtor"? Vad ger de i så fall för tips på den sajten? Vad det än är så är du ju inte ensam om just de besvären utan det lär ju finnas miljoner som har exakt samma besvär (vårtor) som du. Ut o leta på nätet o släng upp en länk! [wink]

Alt gå till skolsköterskan. [smile]
xiive:

Jag är alldeles för feg för att dra dit o dra fram den så ska nån helt random undersöka den :/


Det är väl det som är bra? Att det är nån man inte känner. Hellre det än din mamma väl? Ungdomsmottagningen, skolsköterska, säga till dina föräldrar så dom beställer tid på vårdcentral eller sjukhus etc. är förmodligen de enda val du har, tänk om det är nåt jättefarligt.. man vet ju aldrig. Du kanske är död imorgon.