Forumet - Svara på det här..

Svara på det här..

175 0 21
Heeeeeej UM. Det är så här att jag vill ha lite tips: hur gör man för att "må bra"? Alltså, ni vet, inga ångestattacker osv. Och hur gör man för att glömma människor som egentligen inte förtjänas att tänka på (trots att man älskar dem och bla bla bla)

Taaaacksam för svar!


/ Renesmee

Spana också in:

Själv har jag inte mått dåligt på flera år. Jag är inte helt säker på varför, men jag mår faktiskt riktigt bra hela tiden, trots att jag inte har någon tjej. Jag försöker väl fokusera på det bra i livet och skämta bort allt det dåliga. Jag hatar inte en enda människa i hela världen, och jag oroar mig inte heller över saker. Att barn i Afrika svälter och djur dör när jag äter kött bryr jag mig knappast om.

Faktum med är att jag nästan njuter när människor stör sig på saker som jag gör. Eller när jag säger saker som inte överränstämmer med vad folk tycker. Jag är faktiskt mycket lyckligare än jag någonsin varit, trots att jag knappast befinner mig där i verkligheten. Det känns grymt bra helt enkelt. Men det finns dock stunder som kan bli jobbiga, som när datan hänger sig.

Ledsen för the wall of text, men hoppas att du lärt dig ett och annat [bigcheers]

Edit; För att glömma bort människor som du inte gillar, varje gång du ser dem ska du le som ett jävla fån. Och vara överdrivet snäll! [bigcheers]
Zeppelin:

Har redan tittat på gulliga kattungar så många gånger.


attans. då vet jag ej något bra tyvärr.
Zeppelin:

Hur blev den bra?


Blev bra väder under eftermiddagen. Inget tjafs hemma av någon outgrundlig anledning. Och inte minst, avlöning. Så helt motverkad var man inte idag.
Zeppelin:

/ Renesmee


Heeeej! :DDD
Det var ett tag sedan minsann, eller ok kanske bara någon vecka men ändå, har faktiskt saknat dig.
Åkte bussen förbi när Bajen skulle spela i måndags.
Jag kollade faktiskt efter dig men så kom jag på att jag inte vet hur du ser ut, hehe. [blush]

obs. är antrax om du kommer ihåg

Förresten: Du ska på umträffen va? Du borde, det blir nog jättekul!
Vi är flera som ska dit "själva" och är lite rädda så du behöver inte oroa dig för att vara den enda som är skrajsen liksom.

OnT:
För att må bra.. Hmm det är nog individuellt som med typ allt annat.
Men att tvinga sig själv tänka positivt kaaaan fungera, att leva efter säkra rutiner, äta rätt, sova rätt, umgås med "bra" människor och ja kanske försöka ta itu med det som orsakar ångestattackerna också.

Att komma över någon kan ta sin lilla tid. Kanske behöver du ersätta personen med någon annan för att det ska släppa helt.
en bra sak kan ju vara att inte blunda för vad det är som gör att man mår dåligt och försöka göra någonting åt det.

var på gränsen till en depression för bara någon vecka sen, trodde att detta berodde på att jag läste någonting jag inte ville osv, osv

dock var problemet ett helt annat och när det väl försvunnit så började jag rätt snabbt må bra igen.

sen handlar ju mycket om vad man har för inställning till saker och ting