Forumet - Svara på sms i sömnen

Svara på sms i sömnen

2191 0 40
Alltså.. this freaks me out, lite.

Fick ett sms långt efter jag hade lagt mig, 00:33 (lade mig 11<3) och tydligen hade jag, 7 minuter senare, svarat på det med ett tomt sms :s vaknade på morronen med ett "tack för det tomma :(" jag blev helt ställd...

Hurfan kopplar hjärnan att ta upp mobilen från bordet breve, trycka in knapparna o lägga tillbaka den där den var... NÄR MAN SOVER? :))))
och nej, jag går inte i sömen (jag har nog gjort det 2 gånger i hela mitt liv, och då var jag liiite medveten om det iallafall)
Klorofyl:

Kan ju vara så att man är så trött att man gör helt fel, råkar skicka ett tomt sms och glömmer det.


Men det är helt sjukt... Jag hade nog somnat ca 1 timme innan det smset.. O_o okej om jag hade vaknat av det lixom.

minimojen:

har även hänt att jag svarat i telefonen i sömnen [zzz]


XD haha det har min kompis gjort, jag dog typ i luren när han var helt borta

Spana också in:

Men det har jag typ med gjort. Har även svarat, bestämt saker med kompisar osv. Tex en gång hade jag bestämt, tydligen, med en kompis att han skulle komma över till mig, så är han ringde på, flera timmar senare, så blev jag jävligt wtf'ad om varför han stod där på trappan
Jag har både svarat i telefon och faktiskt pratat, dock inte om vettiga saker.. och skrivit hela sms i sömnen!
Dock så gör jag alltid helskumma saker i sömnen, t.ex. sätter mig upp, klöser mig själv så det blöder, sparkar i väggen så jag får blåmärken utan att vakna, vänder så jag sover med huvudet i fotändan av sängen, kramas, luggas och är ibland bara allmänt jätte bitchig!

Samt pratar och sjunger!