Forumet - Svårläst tjej. Hjälp! (Mycket Text)

Svårläst tjej. Hjälp! (Mycket Text)

326 0 15
Hej...

För några månader sedan började jag spana in en tjej på min skola. Jag 16 hon 14.
(Min bästa kompis spanade även in en av hennes bästa kompisar!)
Tog sedan reda på vem hon var och såg sedan att jag var vän med henne på facebook utan att riktigt tänkt på det...

Hursomhelst så skrev hon "oseriöst" en gång när hon varit med en kompis någonting, typ larvade sig och så vidare. Hon skrev tydligen likadant till min kompis. Hon frågade sedan efter mitt nummer, och vet inte än om hon frågat honom om hans nummer. Dagen efter smsar hon mig, nästa dag likaså.

Jag blev snabbt intresserad av henne, då hon är det absolut vackraste jag någonsin sett.

Jag började sedan skriva lite med henne på facebook och hon och hennes ena kompis tog ganska fort initiativ att träffa mig och min kompis. Dagen efter sa jag "Hej" till hon och hennes kompis på skolan, men försökte fort slingra sig därifrån.

Hon fortsatte smsa litegranna då och då, och efter att ha varit omkring henne ett tag började jag tycka om henne.

Började skriva lite då och då till henne på facebook, blev lite som att vi skrev varannan dag till varandra, hon skrev först ena dagen, jag först den andra och så vidare.

Efter att ha sagt något i stil med typ "jo mina kvällar är ganska enformiga" så sa hon att "det kunde vi ändra på".
Hon ville kika på en film.

Uppfattade det som om hon hade lite intresse iallafall.

Efter att jag haft lite ögonkontakt med henne så skrev jag att jag tyckte hon hade vackra ögon, eftersom vi haft ögonkontakt samma dag.

Hon svarade något i stil med "Haha tack." och hon har gjort det på de få komplimanger jag gett henne. Hon har alltså inte visat något speciellt intresse för mitt utseende.

Ibland när jag går förbi så ser jag i ögonvrån att hon tittar lite på mig.

Vi träffades alltså helgen därpå (för några veckor sedan) och såg film med några av mina kompisar och med några av hennes. (Bland mina kompisar fanns killen hon skrivit med tidigare). Jag satte mig ned i soffan, då satte sig hon bredvid. Sedan kom en av hennes kompisar och satte sig emellan oss efter tjejen jag var intresserad av signalerade klart och tydligt att hon ville att kompisen skulle sätta sig emellan oss (?) [confused]

Efter det så har jag frågat henne om hon skulle vilja komma hem till mig någon gång. Hon har sagt att hon gärna skulle vilja komma hem till mig.

Nu har jag fått reda på att hon skrivit minst lika ofta till min bästa vän, och är inte säker på om hon gillar mig? Eller kanske honom?
Eller kanske ingen?

Han är den blyga typen, jag är mer den trevliga ganska icke blyga, omtänksamma typen... På något sätt så är jag mer "mogen" av mig än honom. [blush]

Jag har ofta fått höra av tjejkompisar/tjejer att jag är snygg osv, om det ska vara till någon hjälp.

När vi skriver med varandra så är det mest jag som tar initiativ till samtalsämnen medans hon är passiv, och svarar gladligen på frågor med mera.

Vill hon att jag ska ta kontroll?
Är hon osäker?

Skulle göra allt för den här tjejen... [blush]

Vet inte riktigt vad jag mer kan skriva, behöver ni mer information för att kunna tolka detta?

/Acucar.
Efter att ha läst det du skrivit uppfattar jag det som att hon gillar dig, men på vilket sätt är tyvärr omöjligt för mig att svara på. Eftersom du är intresserad av henne tycker jag du ska ta mod till dig och fråga om hon har lust att hitta på något med dig. Behöver inte vara något speciellt; kanske kolla på en film, spela något spel eller vara ute och gå.

Vad gäller din kompis så tycker jag att du ska snacka med honom om det. Vet han om att du gillar den tjejen?
Tjejen_med_hjärtat:

Efter att ha läst det du skrivit uppfattar jag det som att hon gillar dig, men på vilket sätt är tyvärr omöjligt för mig att svara på. Eftersom du är intresserad av henne tycker jag du ska ta mod till dig och fråga om hon har lust att hitta på något med dig.


Hon har tagit initiativ att återigen träffas och se på film eller dylikt.

Tjejen_med_hjärtat:

Vad gäller din kompis så tycker jag att du ska snacka med honom om det. Vet han om att du gillar den tjejen?


Jo han är som sagt min bästa vän, så han vet att jag tycker om henne.

Spana också in:

acucar073:

Jo, hon försöker som undvika mig när vi är i närheten av varandra


Hoppas det är för att hon tycker om dig.. Men alltså, tycker du typ ska gå fram till henne nån dag och så kan ni småprata lite och du kan fråga typ "gör du nåt speciellt i eftermiddag, eller nåt annat. nästa dag eller på helgen kanske. På så sätt har du fått igång nånting, för du hade aldrig frågat henne om hon vill hitta på något?
dansanattenlång:

Hoppas det är för att hon tycker om dig.. Men alltså, tycker du typ ska gå fram till henne nån dag och så kan ni småprata lite och du kan fråga typ "gör du nåt speciellt i eftermiddag, eller nå...


Vi hade tidigare tagit upp att vi skulle träffas här, men eftersom hon varit så blyg och så bestämde jag mig för att träffa henne hos en kompis, med kompisar för att hon inte skulle vara så nervös.

Frågade ifall hon hade lust att hitta på något här, då fick jag svaret "mina kompisar kommer inte få". Då frågade jag ifall hon skulle våga komma hit själv så sa hon "ja".
Svarade för skojs skull typ "men då är du ju forever alone".
Då fick jag svaret "men om jag är med dig är jag ju inte det :]".
acucar073:

Han tycker som sagt om hennes ena kompis.
Men jag är oroad att han eventuellt
börjar gilla henne och vår vänskap förstörs.


Aha sorry, tror jag missuppfattade hela storyn. Trodde du och din kompis gillade samma tjej, men så är alltså inte fallet då? Jag tror inte er vänskap kommer förstöras av att någon av er blir ihop med en tjej. Om ni är tillräckligt bra vänner borde det inte spela någon skillnad.
Tjejen_med_hjärtat:

Aha sorry, tror jag missuppfattade hela storyn. Trodde du och din kompis gillade samma tjej, men så är alltså inte fallet då? Jag tror inte er vänskap kommer förstöras av att någon av er blir ihop med en tjej. Om ni är tillräckligt bra vänner borde det inte spela någon skillnad.


Jo men ifall han blir tillsammans med tjejen jag tycker om skulle det ju inte vara så jätteroligt, eller? [confused]verynice:

Lägg upp bild på dig så kan jag hjälpa dig :):):):)

hon verkar intresserad men ifall du är ful så är hon kanske intedet


Haha det vågar jag inte tyvärr... [blush]
acucar073:

Jo men ifall han blir tillsammans med tjejen jag tycker om skulle det ju inte vara så jätteroligt, eller?


Nej men ni kan väl fortfarande vara vänner? Kanske till och med umgås allihop? Flickvänner kan komma och gå, men riktigt bra består! [y]acucar073:

Men hur ska jag tolka att hon haft lika bra kontakt med min kompis då? Orkar tjejer lägga ned sådan tid på de som de bara ser som vänner också?


Man kan tycka väldigt bra om kompisar också. Oftast är faktiskt kompisarna viktigare än om man har flickvän eller inte. Förstår om det kan vara jobbigt att snacka om känslor med kompisar, men du kanske måste göra det för att få veta hur han känner?