Forumet - Svårt att andas, hostar mycket för att bli av med det irriterande slemmet i halsen, snuvig året om. Vad kan detta bero på?

Svårt att andas, hostar mycket för att bli av med det irriterande slemmet i halsen, snuvig året om. Vad kan detta bero på?

1621 0 17
Börjar bli lite orolig. Vet inte om jag lider av någon lindrigare form av astma eller vad nu mina problem kan bero på... Men jag hoppas att någon kanske har en aning om vad det är för fel!

Jag har väldigt svårt att andas in genom näsan och ibland måste jag ta stora andetag, för det blir så tungt att andas. Särskilt frammåt kvällen då jag ska sova exempelvis. Och just nu har jag väldigt svårt med andningen, svårare än vanligt!! [shake] Det är som att vara förkyld året om. Alltid snuvig och folk lägger märke till det. Röker det gör jag. Vet inte om det beror på just det, att det kanske försämrar mina lungor lite för mycket?

Snälla behöver verkligen hjälp, någon som har någon aning om vad det är för fel eller liknande jobbiga problem? Ska nog kolla upp detta, men är lite feg att gå till läkare, men börjar nog bli aktuellt trots allt, tyvärr...

fullskrmsinfngning-2010-02-09-102248-bmp_73177195.jpg

Spana också in:

NaPe:

Vet bara inte vad för sorts allergi isf. :o


Det kan ju vara typ tvättmedel, rengöringsmedel, tvål, parfymer eller liknande. Testa att byta till parfymfria produkter. [y] Har du pälsdjur eller djur som behöver hö/spån? Det kan orsaka allergier.

Det är nog bäst att gå till en läkare.