Forumet - Svårt att få in den!

Svårt att få in den!

2339 0 22
Hej jag är en kille som är tillsammans med en tjej och när vi ska ha sex så har jag stora problem med att få in min kuk! jag undrar om ni har några råd? Jag får henne väldigt våt men får inte in den, dels så känns hon rätt trång men hon är väldigt våt!
Jag har haft sex innan och liknande problem har förekommit men det har inte varit så svårt som det är nu!
Snälla hjälp mig det är väldigt frustrerande!
Ok, vart ligger egentligen problemet? Blir du för slak? Hittar du inte riktigt igen hålet? Är det för trångt för att tränga in? Jag antar att du upplever det som att det är det sista?

Be henne hjälpa till. Kanske hamnar något i vägen och hon är för blyg för att säga till. Kanske försöker du tränga in i fel vinkel. Det blir betydligt enklare (och dessutom porrigare enligt mig) om hon tar ett stadigt grepp om kuken och styr den rätt.

Ett alternativt sätt är att hon sätter sig gränsle och rider dig istället. Då kan hon styra precis hur kuken tränger in.

Till sist så kan det fungera bra att ta några fingrar och tränga in med först. Du kan pulla henne en stund för att se till att hon är ordentligt våt och dessutom vidgas hon en bit så det blir lättare att tränga in med kuken.

En sak till som kan vara bra är om du ser till att även kuken är våt. Antingen tar du glidmedel och smörjer in den med, eller så låter du den glida fram och tillbaka längs fittan så att du får en del av hennes "glid" på ollonet.

Spana också in:

kul_bus:

Ok, vart ligger egentligen problemet? Blir du för slak? Hittar du inte riktigt igen hålet? Är det för trångt för att tränga in? Jag antar att du upplever det som att det är det sista?


Det är väl kanske en blandning av att inte riktigt hittar hålet och att det är för trångt! har försökt få henne att rida mig men hon vill inte av någon anledning[shake]

nej den är inte ovanligt stor lite över medel!
Hittar du fram till hålet, eller är det mycket blygdläppar i vägen? Om du är styv borde det inte vara några problem. Testa att hon ligger på ett bord eller bänk med benen i luften så du kan stå upp och föra in den. Då kan du i lugn och ro föra undan hennes blygdläppar och leta dig fram till hålet. Dessutom ser du mycket bättre vad "felet" är än om hon ligger under dig. Ollonet är ju känsligt, så se till att du verkligen är på väg in i henne innan du "trycker till". Nöj dig med lite i taget, får du in hela ollonet i henne är det bara resten kvar sen.
anonymous18954:

Det är väl kanske en blandning av att inte riktigt hittar hålet och att det är för trångt! har försökt få henne att rida mig men hon vill inte av någon anledning

nej den är inte ovanligt stor lite över medel!


Testa att slicka henne och samtidigt köra in ett finger och pulla en stund. Går det bra så kan du testa med ett finger till. Sedan kanske hon är nog utvidgad för att ta emot kuken.

Att hon inte vill rida är ju lite synd. Det kan betyda att hon inte är så villig att testa nya saker. Fast det kan förändras drastiskt också.