Aviseringar
Rensa alla

Svårt att få stånd


Ämnesstartare

Hej! Jag och min tjej tänkte ha sex sist vi var med varann. Allt fick bra, förutom att jag inte kunde få stånd... Jag fick det ibland, fick upp den halvvägs men sen slaknade den. Jag vet inte om det var stress eller prestationsångest. Jag märkte iallafall inte av att jag hade det. Så jag vet inte riktigt om det var det. Så jag undrar. Vad kan jag göra för att jag ska kunna få stånd? Slappna av? Men hur isåfall? Motivera gärna om ni skriver nåt. Jag är 17 år så jag tvivlar på att de kan vara nån diagnos eller något liknande. Jag har inte heller diabetes, vilket jag hört kan vara orsak till detta. Snälla hjälp! Vi låg och höll på i flera timmar. Hon låg helt naken i flera timmar men jag flick ändå inte stånd... Jag fattar inte hur.... Jag tycker att hon är sexig och snygg så det är inga problem med det. Snälla hjälp!


   
Citera
Ämnesetiketter

Jag är absolut ingen expert på detta område så förstå och främst tycker jag att du ska fråga en läkare om detta problem.
Kanske att du var stressad och att det hela blev för mycket så du blev inte kåt nog så du fick inget stånd pga av det.
Jag vet inte hur enkelt eller svårt du får stånd i vanliga fall så det är oerhört svårt att säga någonting om din situation.


   
SvaraCitera

Min pojkvän hade samma problem när han var oskuld. blev halvstånd. Det gick efter ett kanske 3 veckor. men han var också väldigt nervös.


   
SvaraCitera

Erektil dysfunktion


   
SvaraCitera

E bara att försöka igen 🙂 


   
SvaraCitera

dospallmall:
Min pojkvän hade samma problem när han var oskuld. blev halvstånd. Det gick efter ett kanske 3 veckor. men han var också väldigt nervös.

Tumme upp (bra svar)


   
SvaraCitera

Det händer. Är i min erfarenhet pga nervositet/prestationsångest.


   
SvaraCitera

Hade så flera månader med min flickvän, det var frustrerande men en dag funkade det bara. Behövde nog bara bli bekväm med hela situationen, vilket fick ta sin stund.


   
SvaraCitera

Inget att oroa sig för , det är helt naturligt att sådant händer oftast beror det på att man känner sig obekväm eller är nervös. Ta det bara lugnt och lägg ingen press på dig om att det måste fungera..det kommer gå jättebra och du kommer få jordens ståfräs och få uppleva hur skönt och kul det är att få ligga. Har man diabetes är inget problem med att få stånd..tro mig eftersom jag har diabetes. Lycka till 


   
SvaraCitera

Hade samma problem med mitt ex. Det är bara nervositet, stressa inte dig själv för mycket och testa på att kyssa varann och hålla om varann och bara vara. Känn dig inte stressad att put it in, utan gör det när du känner dig redo, med andra ord hård. Låt det ta sin tid och bara var så kommer nervositeten att försvinna. Lycka till och stressa inte för då blir det ännu värre. Inget fel på dig TS.


   
SvaraCitera