Forumet - Svårt att hitta kompisar i gymnasiet?

Svårt att hitta kompisar i gymnasiet?

1481 0 19
Tja.
Jag går i ettan i gymnasiet just nu, och visst har jag ett par snubbar jag hänger med i skolan, men ingenting på fritiden eller så... Det känns som att folk typ nedvärderar mig. De tar för givet att jag typ inte festar, inte druckit, etc etc. Förvisso stämmer det ju men jag vill ändå hänga med såna, och bli bjuden på fester osv.

Nu är det inte så att bara jag blir "nedvärderad", utan klassen har typ blivit indelad i två grupper, med en som festar varje helg osv, och en som inte gör det...

Tycker det är jävligt trist och jag känner mig aningen utanför. Den jag hänger med mest, antagligen för att han bor i samma kommun som jag, sa idag att han vill lära känna andra, och att vi inte behöver hänga så mycket tillsammans i skolan...

Det var då jag blev less, och skapade denna tråd.

Så, vad ska man göra...? :( Vill förstora min kompiskrets framför allt...

tacksam för svar!

Spana också in:

Fanx:

Men vår klass är typ indelad i två grupper, och jag verkar anses vara mindre cool än andra... -.-' crap.


Skit i det, varför vara cool?

Tyvärr så vet jag ej hur man fixar kompisar om man inte har några alls. Börja prata med dom som går i andra klasser. Om du har IV med folk från andra klasser så har en bra chans att lära känna fler.
Är lite i samma läge, skillnaden är att typ ingen i min klass umgås på fritiden, så även fast jag är med typ alla i skolan händer det inget mer.

Ifall du vill skaffa dig en större krets.. Börja prata med de andra, lyssna och delta i konversationer, och se till att de lyssnar och börjar inkludera dig i samtalen.
Om det inte fungerar, eller om du inte har lust att göra så.. Se då till att bli riktigt enorm, sjukt biffig, och tvinga allihop till underkastelse! VISA DEM VEMS OM BESTÄMMER! [cool]
Fanx:

Det känns som att folk typ nedvärderar mig. De tar för givet att jag typ inte festar, inte druckit, etc etc. Förvisso stämmer det ju men jag vill ändå hänga med såna, och bli bjuden på fester osv.


För mig är det tvärtom, försöker bjuda några på fest som jag brukar hänga med men alla i 1an är typ jävla nykterister. Har gått IV i 2 år så jag går i 1an fast att jag egentligen skulle gå i 3an.