Forumet - svårt att kolla i ögonen

svårt att kolla i ögonen

2969 0 26
Svårt att säga...jag har också svårt att kolla folk rakt in i ögonen ibland...brukar flacka en hel del...jag tror att det är lite svenskt...man ska kolla lagom mycket i ögonen inte så länge att det kan vara utmanande...men inte för lite heller för det är oartigt:P Man gör det omedvetet alltså...

Men bara försök mer och mer...öva på det liksom...

dunno svårt...
beror på om du kollar in en tjejs ögon eller en killes ögon..
kollar du in en killes ögon så är det relativt lugnt att du kollar bort ibland svackar, men är det däremot en tjej du kollar på så ska man alltid hålla kvar blicken, det tyder på självförtroende och att du är lugn i situation. ( att du inte hetsar upp dig/känner dig nervös )

och tjejer diggar ju killar med självförtroende [wink]

Spana också in:

hixaren:

jag tror att det är lite svenskt


Haha ja. Jag såg en dokumentär där en utländskt snubbe sa att när man pratar med svenskar är det som att prata med en vägg, som att dom är i en helt annan värld, eftersom dom bara tittar ut genom fönstret när man för diskussion med dom.

Jag är likadan, ibland. Nothing to worry about
Floppsen:

Man ska inte STIRRA i ögonen på folk. Man ska kolla folk i ansiktet. Typ kolla höger öga, kolla vänster öga, vandra ner till nästippen kolla vänster öga igen osv [no-no]


hahah <3 föreställer mig att du rullar med ögonen och irriterar skiten ur alla som tror att du ironiserar det de säger
Klapparen:

Det är sant, folk som ser en som ett objekt råstirrar med sån fixerad blick som att de studerar en möbel.Men det är väl inge trivsamt.


Nu tänkte jag mer på att folk som har problem med att se folk i ögonen i regel inte har några problem att hålla blicken stilla när de ser på andra saker. Vilket känns som att de förmodligen gör en för stor grej av att det är just människor.