Forumet - Svårt att läsa tjej, vad ska man göra:/

Svårt att läsa tjej, vad ska man göra:/

2657 0 20
Jag har ett major problem.

Jag är kär i en tjej och har varit det nu i kanske lite mer än en månad. Jag har trott att jag har varit kär i tjejer förut men jämfört med detta så är det tammefan tveksamt[crazy]

Iaf, mitt problem är att jag är jävligt blyg, och jag är så jäävla dålig på tjejer i allmänhet, jag vet liksom inte hur jag ska gå till väga. Jag har sumpat chanser tidigare just pga detta, som i nian när jag var "på G" med en tjej, och hon gjorde det liksom klart att hon tyckte om mig osv men jag vågade aldrig göra någonting.

Grejjen är det att jag är inte säker på hur hon känner. Ibland när man snackar med henne så får man känslan av att hon tycker om en osv och man får liksom sånna där signaler, men sen i nästa stund så är dom typ helt borta. Hon är jävligt svår att läsa helt enkelt och jag har ingen aning om hur jag ska gå till väga.

Det känns så jävla risky att bara öppna upp sig och säga hur jag känner osv, blir så sjukt pinsamt och jobbigt om känslorna inte är besvarade och dessutom så tränar vi i samma klubb, så jag träffar henne typ varje dag.

Någon som har några tips? kanske skrev lite otydligt men bara å fråga i sånna fall..[crazy]

Spana också in:

Underbarnet:

tjejer är konstiga,så man måste vara konstig för att kunna läsa en konstig person som är konstig,och för att läsa en konstig ska man nog vara konstig,så det du ska göra är att vara konstig.


Strålande råd [cheers]

Skallen:

Någon som har några tips? kanske skrev lite otydligt men bara å fråga i sånna fall..


Hmm, smått förvirrad av texten [confused] Men aja...
Frsök smyga in något som visar att du är intresserad i samtalet? En annan variant är ju att liskom berätta för någon av dina kompisar (som du vet kommer säga det till någon av hennes kompisar/henne) att du är intresserad av henne så blir det mindre pinsamt...