Forumet - Svårt att söka jobb

Svårt att söka jobb

3846 0 85
Hejsan är en 17 årig kille som undra hur jag kan gå till väga för att söka jobb eller känna pengar över huvudtaget. Skulle vilja jobba på helgerna/deltid eller som ett extra jobb efter skolan.

Har sökt inom Mcdonalds,burgerking och Max men tyvärr så har dem flesta fullt anställda. Har även sökt inom restaurang branschen på http://www.jobbaextra.se/ och dem flesta fick jag besked att jag måste vara 18.

Så snälla någon hjälp mig. Om du har några råd/ tips kommentar låt mig veta.

Spana också in:

Bigbear:

Hejsan är en 17 årig kille som undra hur jag kan gå till väga för att söka jobb eller känna pengar över huvudtaget


Det har jag inte listat ut på dessa två åren som arbetsköande inom Arbetsförmedlingen som jag hoppas hamnar i fängelse och får plocka upp tvålen.Jag är alltså också intresserad av att veta hur fan jag ska tjäna pengar eller få jobb överhuvudtaget
ToxicWithaHintOfSteam:

Min morsa har istortsätt sagt så sen jag var 14, det är enklare att komma någonstans här i livet om man har fitta


Men det är fakta ju! Majoriteten arbetsgivare där ute är sexistiska män som söker flickor att vila ögonen på till vardags.. De flesta tjejer har med sig sin kropp som en merit till en arbetsplats.
S3ON:

Men det är fakta ju! Majoriteten arbetsgivare där ute är sexistiska män som söker flickor att vila ögonen på till vardags.. De flesta tjejer har med sig sin kropp som en merit till en arbetsplats.


+ att vissa företag skaffar kvinnor nu mera in i deras företag för att bevisa att dom har kvinnor anställda som inte blir sexobjekt.
"vi söker exklusivt en kvinna till jobbet" osvJag hade säkert haft jobb om jag hade haft körkort i dagens läge men just nu gnäller jag på fittor, bokstavligt talat[cool]
ToxicWithaHintOfSteam:

Jag hade säkert haft jobb om jag hade haft körkort i dagens läge men just nu gnäller jag på fittor, bokstavligt talat


Jag har haft körkort i 2 år och det hjälper inte alls. Till och med en oerfaren fitta har förtur till ett arbete som en massa erfarna män i branschen söker. Då kan man tänka sig hur svårt jag har med noll erfarenhet..

Står ju för bövelen i nästan samtliga annonser att de vill ha folk med tidigare erfarenhet.. Hur fan skall man skaffa sig sådan om man aldrig får sitt första arbete då? [shake]

Dessutom handlar det oftast om arbeten man lär sig på en kvart.. [zzz]
S3ON:

att de vill ha folk med tidigare erfarenhet.. Hur fan skall man skaffa sig sådan om man aldrig får sitt första arbete då?


"I know that feel bro"

Jag har förvisso ett jobb ibland (typ 1gång i kanske 3dagar varje 2mån) som jag måste åka 6timmars buss till[tired]

Fast det är ju bara diskning och det kan man ju inte direkt skryta med om man vill bli en advokat eller till och med trädgårdsmästare för fan xD