Forumet - svårt att vara mig själv

svårt att vara mig själv

1986 0 41
asså om jag ska vara helt jävla ärlig, okej aa nu går jag lite på för inpå mig själv, men är förtidigt född o har inte haft en lätt upväxt o har synskada o sen skit men är fortfarande helt normal för de men asså problemet är att jag vill typ vara som samir han är fett skön, han har badas ögon, viseligen inte jag har mina ögon skelar fett jobbigt,  asså hur fan ska jag hitta mig själv? asså de är så jävla svårt hur fan dka jag göra? snäll o lägg nu fan ingen elak,negativ,mobbad komentar ! asså snälla vill inte snacka med någom vuxen vill snacka här på forumet

Spana också in:


IIGonnaKillYou99: men återgå till mig ni snälla hjälp mig med mitt problem
Var dig själv och fortsätt söka kontakt med folk här!! Men posta kanske inte samma typ av tråd flera gånger, försök komma på nya saker att prata om! 

P.S. jag tar alla eleka kommentarer om dig på jättestort allvar, UM är en sida för alla ungdomar att känna sig trygga på! 


IIGonnaKillYou99: men återgå till mig ni snälla hjälp mig med mitt problem
var dig själv, inte samir. Sträva inte efter att bli någon man inte äns kan hålla en konversation med. 
Om du har svårt att hitta vem du är så ja det tar lång tid. testa att umgås med olika typer ut av människor för att se vem du är. Funkade gska bra för mig. Märker när jag är mig själv och när jag måste skala av en stor del ut av själva mig när jag är med vissa.  
Om du vet vem du är men har svårt att visa för andra så är det bara att skita i folk och tänka "jaha, alla gör fel, alla r konstiga på sitt sätt och även om jag är den skevaste jäkla människan på joden så är detta jag och kan inte ändra på det. Om andra dömmer mig för hur JAG är så är det deras problem och inte mitt". 
Samir är verkligen ingen bra förebild. Han är sig själv? Ja, det må man säga...men bara för att man är sig själv så betyder det inte att det är någon man ska se upp till eller eftersträva att bli.

Att vara säga själv och förstå sig själv (självinsikt) handlar inte om man få ta hål i öronen eller något sådant... Då är man väldigt naiv och har många år kvar att jobba med sig själv. 99:a, alltså 17 år med det synsättet? Hrmph... 

Att vara bad ass är coolt när du är 15 år. När du mognat är det inte. Att se ut som Jockiboi är INTE coolt... Väldigt tragiskt. Dessutom har både han och Samir en IQ på högst badboll.

Ursäkta påhoppandet, men diskussioner som dessa skrämmer mig lite och får mig att fundera kring vad för föräldrar som finns där ute..