Forumet - Svårt i skolan

Svårt i skolan

353 1 6
Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Sov minst åtta timmar. Somna klockan 20:00-21:00 och vakna vid 04:00-05:00 tiden. En dag med skola då man vaknar klockan 07:00 eller liknande så går det nårra timmar för än att få igång hjärnan. Om en skolstart börjar klockan 08:00 och man vaknar klockan 07:00 så finns det många forskningar på att det i genomsnitt är först vid 10:30 som hjärnan har "vaknat" och håller sig på den linjen resten av dagen tills det börjar bli dags för att sova igen.

Så sömn är g0öör viktigt och även krubb käkar man tidigt för att få energi så fort som möjligt.

Jag gick till skolan varje dag om jag inte var sjuk under alla åren som jag gått i skolan. Men när jag väl var där så brydde jag mig knappt om vad som skedde på lektionerna. Jag var bara där för att man var tvungen, men när jag var där så gjorde jag sådant som jag tyckte var roligt för mig själv istället. Sånt som jag vill kunna och lära mig. När jag slutade nian så hade jag väldigt höga betyg. Men detta ska du inte göra, för det är inget att rekommendera trots att det blev så mycket bättre av att jag hade roligt och lärde mig själv sånt som jag ville kunna igenom att tänka och fundera kring allt utan att någon berättade hur allt skulle vara, så som dom hade lärt sig av sina lärare, och de lärarna hade lärt sig ifrån de före dem osv...
Istället kom jag själv på mina egna åsikter och tankar kring mycket olika ting samtidigt som jag hade roligt. Jag tycker nog att det är ett bra sätt att lära sig på, när man har roligt och får lära sig sådant som man själv vill. När man efter ett tag kommer på att man skapar egna tankar om så mycket så blir nästan varje tanke mer och mer korrekt och stämmer överens om vad som det faktiskt är. P.G.A att när man lärt sig skapa egna tankar så är det så lätt att komma på stämmande delar om nästan vad som helst.

Aja, ha det så skoj och hoppas att du förstod även om det mest var om mig själv hihi :P

Spana också in:

Kanske behöver dina koncentrationssvårigheter och/eller din familjesituation utredas. Men det är jävligt stökigt i många klassrum, så det är inte konstigt om man inte kan koncentrera sig.

Detta beror på. Är du född och uppvuxen i Stockholm?