Forumet - svårt med min partners förtid.

svårt med min partners förtid.

3958 0 55
Hej!

Är det någon annan som har svårt med sin partners förtid?

Jag träffade min kille för 5 år sedan. Allt va frid o fröjd tills jag fick veta att han haft sex med sin förra flickvän.. Jag är ju sådan gammaldags kristen att jag tycker man skall vänta med sex tills man gifter sig. Så, detta störde mig jättemycket då och gör fortfarande. Så jag blir orolig över att jag inte kommer "över detta" .... Tacksam för råd.
[confused]

kom över att folk inte har samma värderingar som du, de är inte dåliga människor för det. om det stör dig kan du antingen lämna honom eller, det jag rekommenderar, vara öppen och försöka förstå och prata om det med honom.

men vadå, har ni varit tillsammans i 5 år utan att ha haft någon intim kontakt? och fick du reda på att han haft sex med sitt ex efter 5 år i ett förhållande med honom?
oj vilka snabba svar här. vi gifte oss 2 År senare efter vi träffades. Jag Tog mitt beslut och vi har pratat om det och ibland kändes det som att det inte påverkade mig dvs så länge jag glömde bort det. Hans förra relation varade ju bara några månader. Han säger själv att han var en annan person då och i fel gäng..

Religionen kan jag inte lämna. Utan Gud skulle livet inte ha någon mening.

Spana också in:

korpen123:

Finns många fördelar med att vänta


Det finns ingen fördel alls med att vänta, Du kanske borde göra slut med din kille och leta rätt på en oskuld om det spelar så stor roll för dig.. Du låter väldigt gammalmodig :/

Hur skulle det ha varit om din kille var gift med den där tjejen innan dom hade samlag, Skulle du må bra över att han har haft sex med en annan människa då?

Det finns inget magiskt med att vänta tills man är gift med att ha samlag, Att stoppa in ett finger eller en kuk spelar väl ingen roll om man inte ska ha barn första gången? Att skaffa barn med en annan människa är magiskt, Att knulla för att det är skönt är inte magiskt.. Människor gör det hela tiden och om du inte vågat det så är det din förlust
korpen123:

Jag Tog mitt beslut och vi har pratat om det och ibland kändes det som att det inte påverkade mig dvs så länge jag glömde bort det. Hans förra relation varade ju bara några månader. Han säger själv att han var en annan person då och i fel gäng..


Men då får du respektera det, människor förändras. Oavsett vad så kan du inte döma en person utifrån dennes förflutna. Mår du dåligt över det är det enda du kan göra att prata om det med honom för att öka din förståelse. Eller generellt bara öka din förmåga till förståelse för att människor inte tänker likadant och har olika värderingar. Man kommer jävligt långt med att vara förstående och det är skönt, det är också en självklarhet och förutsättning i dagens samhälle eller i samlevnad med människor över huvud taget.

korpen123:

Religionen kan jag inte lämna. Utan Gud skulle livet inte ha någon mening.


Det får du gärna tro men håll det då för dig själv, låt det inte gå ut över andra eller din relation med andra.