Forumet - Svarthåriga, ja tack. Nej tack till blonda, redheads och brunetter.

Svarthåriga, ja tack. Nej tack till blonda, redheads och brunetter.

657 0 119
Attraktionspsykologin är ju det bakomliggande designen på vår attraktion av andra människor. Vet att iallafall Dhagor har stor koll på attraktionspsykologin här, men någon annan som kunde berätta om den vore intressant.

Det jag funderar mest över är hur en person väljer sin "etniska favoritgrupp", de flesta fancy vissa etniciteter mer och andra mindre. För mig ligger Asiater tillsammans med Afrikaner längst ned. Med afro-amerikaner, vita och latinos i mitten. På toppen ligger kvinnor ifrån länder såsom Palestina, Israel, Irak, Iran, Kuwait och allt lokaliserat runtomkring. Även vissa Italienskor, Spanjorskor, Grekiskor, Fransyskor etc. Dvs vita ifrån södra Europa.

Min teori är att den senaste personen man haft kärleksfulla känslor till har stor betydelse, dvs att den personens etnicitet och utseende blir som ett slags ideal, tills man träffar en annan som bryter emot idealet, och i sin tur sätter igång ett nytt ideal. Aldrig trott på det om att man skulle ha sin mor som något slags omedvetet ideal, min mor är blond, svensk och vacker. Men jag skulle inte vilja ha en partner som påminde om henne ändå.

Misc-Elizza.jpg

Spana också in:

Mikrofonkåt:

Hittade henne på bilden i Halliiiwuud. [wink]


eyy.. ja thinkade på

Mikrofonkåt:

Min teori är att den senaste personen man haft kärleksfulla känslor till har stor betydelse, dvs att den personens etnicitet och utseende blir som ett slags ideal, tills man träffar en annan som bryter emot idealet, och i sin tur sätter igång ett nytt ideal.


Hary nån zpecial buuurd dy diggar ellah? [wink][cool]