Forumet - Svartsjuk

Svartsjuk

289 0 38
Hej.

Det finns en sak som gör mig väldigt ledsen. Och det är att min pojkvän skriver väldigt mycket med en annan tjej över internet utan att säga något till mig. Jag läser deras meddelanden och han skriver till henne att hon är underbar och värdefull och får honom att känna sig alleles speciell. Jag har pratat med honom men dom skriver fortfarande massor. Han säger till och med till henne att jag är svartsjuk och sur på henne. Känns jättedåligt.

Vad borde jag göra? :/

Spana också in:

men gud va jobbigt :(
du får väl tvinga honom välja, vem betyder mest för honom, du eller hon :s och även om det blir hon så vet du iaf var du har honom och att han är helt dum i huvet. har ni det vingligt och om han är villig att lösa era problem så ska han vara villig att offra varenda brudjävel.
hatar såna..
ohYEA_:

du får väl tvinga honom välja


han säger att han inte är kär i henne och att han knappt pratar med henne i verkligheten. och han säger att jag är viktigast av alla. men det han säger till henne... dom långa texterna... det gör bara ont i mig att se på det. som om han har tänkt igenom vartenda litet ord. och han säger så fina saker till henne. sånt som det känns som att jag aldrig får höra... och varje gång jag tar upp det så säger han att det inte betyder någonting.
Vanilla:

det gör bara ont i mig att se på det. som om han har tänkt igenom vartenda litet ord. och han säger så fina saker till henne. sånt som det känns som att jag aldrig får höra... och varje gång jag tar upp det så säger han att det inte betyder någonting.


:( du måste berätta det för honom! säg att det gör så såjätte ont i dig att bara se dem. det kan ju vara så att tjejen mår dåligt och att han som vän känner sig skyldig att kanske peppa henne, men han får vara jävligt försiktig med vad han gör, hon kan lätt få känslor för honom speciellt om hon känner att han bryr sig o massa sånt, om hon behöver närhet oxå.
tycker han att något som är viktigt o betydligt för dig inte betyder något så borde han fan tänka om :s
Bacarah:

Vad jag ser så har han inte flirtat i alla fall. Men jag hade också blivit svartsjuk... Men frågan är om man borde det varje gång.


Precis. Jag vet att han inte flirtar med henne men tanken på att han tycker att hon är en underbar människa som får honom att känna sig alldeles speciell känns bara fel. Det är ju jag som ska få honom att känna så.