Forumet - svartsjuka

svartsjuka

554 0 37
kan nagon pa fullt allvar beratta for mig hur jag ska bli av med min enorma svartsjuka mot min pojkvan.jag har blivit sjukt paranoid och maste kolla hans myspace och lasa hans sms hela tiden.och jag har fatt for mig att han har kanslor for en tjej i sin klass.jag har kommit pa att jag tror hon precis har flyttat till denna stad och han ska ha inflyttnigsfest pa torsdag och min pojkvan har inte sagt detta till mig.han berattar allting for mig och eftrsom han inte sagt detta betyder inte det nagonting? i alla fall kan nagon komma pa nagot vis for mig att dra mig ur denna skit och sluta vara obssesed med min pojkvan.for det gor mig galen att tanka pa honom 24/7 nar han inte gor det.kan inte fokusera pa mitt eget liv och skola.jag ar sjuk i huvudet tror jag.

Spana också in:

Ja, tycker det är ok att vara svartsjuk med någon man gillar. Eller kanske inte för mycket. [shake]

Kommer aldrig funka i förhållande med någon tjej som inte tål att jag är svartsjuk, finns inte mkt o göra åt det vad jag vet.
Berätta vad man känner o tänker om det lite möjligtvis...
psykohistorik:

Men prata med honom. Har du tur kanske han blir smickrad, men i vilket fall borde han iaf inte bli arg. Enda sättet att bli av med det är genom att prata med han tror jag..


grejen ar att jag inte tror att det kommer funka om jag berattar for honom for han kommer sakert anvande det mot mig som jag gjorde mot mitt ex.jag har sagt till honom att jag inte uppskattar att han super ner sig utan mig eftersom han beter som en javla skitstovel mot mig.

jag var inte sahar innan, forran han berattade for mig att han nar jag var pa semester var pa fest och kladde av sig och en tjej(i underklader) och de dansade. senast var han pa skolfest och en tjej flortade med honom och borjade ta pa honom, och inte en enda gang beratta han att han hade en tjej.sen dess har jag blivit sa javla sur pa honom och jag litar inte alls pa honom.och den javla festen pa torsdag gor mig galen.jag har sagt till honom att visar han sadan dissrespekt mot mig igen ska jag lamna honom.
muttis:

grejen ar att jag aldig sagt det till honom, jag vet att min svarsjuka ar for mycket.hade aldrig berattat detta for honom.han har ingen aning om det.


I så fall får du väl lära dig leva med den. Viktigast är ju att den inte går ut över någon annan [no-no] (Brukar inte borderline-människor vara mycket så förresten? [confused])
Ending Jon:

I så fall får du väl lära dig leva med den. Viktigast är ju att den inte går ut över någon annan (Brukar inte borderline-människor vara mycket så förresten? )


som jag? jag har funderat pa att min hjarna nog inte ar helt ratt.ska till en doktor i december.men till dess kan jag inte leva med detta, har funderat pa att lamna honom, men da hade jag blivit annu olyckligare.sa nagon ide om hur jag ska bli av med mina kanslor?
muttis:

som jag? jag har funderat pa att min hjarna nog inte ar helt ratt.ska till en doktor i december.


De brukar ju ha svårt med hälsosamma relationer. Och det du beskriver låter ju inte speciellt bra [confused]

muttis:

ar funderat pa att lamna honom, men da hade jag blivit annu olyckligare.sa nagon ide om hur jag ska bli av med mina kanslor?


Prata med honom om det. Så att han förstår hur du känner. Kan nog vara svårt att bli av med så starka känslor bara så där.
Ending Jon:

De brukar ju ha svårt med hälsosamma relationer. Och det du beskriver låter ju inte speciellt bra


jag vet inte hur proffesionel du ar i detta omrade.men jag undrar om du har nan aning om vem jag ska prata med for att se om det ar nagot fel pa mig.min mamma sager jag behover anti depp men jag ar inte deprimerad.bor i holland och har funderat manga ganger pa att ga till en lakare eller psykolog eller vem det nu ar man ska ga till for att se om ens hjarna behover hjalp.
muttis:

jag vet inte hur proffesionel du ar i detta omrade.men jag undrar om du har nan aning om vem jag ska prata med for att se om det ar nagot fel pa mig.


Psykolog [y]

muttis:

min mamma sager jag behover anti depp men jag ar inte deprimerad.


Men behöver inte nödvändigtvis vara deprimerad för att äta det. Man kan äta det för att lindra ångest, till exempel.