Forumet - svartsjuka/avensjuka

svartsjuka/avensjuka

1755 0 17
hej folk!

jag kan bara inte sluta fundera på hur jävla svårt det är att bli av med sin avensjuka/svartsjuka. Det känns som att detta kommer att förfölja mig livet ut, men om det gör det så kommer jag inte klara av pojkvänner alls hah..
jag har en pojkvän som älskar mig och jag älskar honom och blablabla.. Jag är så kär att jag är rädd att förlora honom, för så fort han är med tjejer, smsar med tjejer, och pratar om andra tjejer vill jag bara gå där ifrån. Det känns så fel .. men sen samtidigt är jag också ganska mycket med killar och har många killkompisar men han är inte alls lika avensjuk som jag är på sånna grejer.
Vi har pratat om det väldigt mycket och han säger att han förstår att jag är avensjuk och så men att jag måste försöka jobba på att få bort den för det är jobbigt för honom?
Jag försöker verkligen få mig på andra tankar när jag vet att han är med sånna jag inte gillar.. men det går verkligen inte.

jag vet inte längre.. snälla hjälp mig någon?

Spana också in:

övernaturligen:

jag vet inte längre.. snälla hjälp mig någon?


För att jämna ut min dryghet så ska jag vara seriös. Du vet ju uppenbarligen var problemet ligger, därmed är enda lösningen att du intalar dig själv att du inte har något att oroa dig för så länge motsatsen inte bevisas. Det leder bara till strul att vara misstänksam utan anledning.
Har precis varit i ett helvete av svartsjuka, den tog över helt och hållet och jag gjorde hemska grejer..

Din svartsjuka bygger helt och hållet på att du är osäker i dig själv. Inget annat. Skulle du vara helt säker i dig själv skulle du inte vara orolig för någonting då du automatiskt skulle känna dig tillräcklig, även fast han smsade med andra bruds.

Jag tog den där lilla svartsjukan som någonting som följer med i ett förhållande, men det gör det verkligen inte. Skaffa hjälp innan det är försent, köp lite självhjälpsböcker för att bli av med din osäkerhet. Lär dig att tycka om dig själv helt och hållet för den du är.