Forumet - svartsjuka och krogen

svartsjuka och krogen

349 0 11
Hej! har nu varit tillsammans med min flickvän i 4 månader hittils har allt funkat prima och man ska verkligen inte klaga.
Nu kommer jag till saken vi har verkligen bara visat dem bästa sidorna vi har inte varit på krogen med vänner för att undvika svartsjuka eller oro. Nu till saken så litar jag på min flickvän däremot litar jag inte på hennes bästa vän som släpar med henne med massa killar, har sett det in action : ) på blandannat krogen/kryssning. vännen i sig vågar inte ta kontakt med killar utan min flickvän. Så idag ska dom 2 på studentskiva och jag mår hur dåligt som helst och är galet orolig över det dära. vad ska jag göra ? någon som har lite funderingar på detta? tack i förhand!

Spana också in:

hon är ganska blyg av sig eller kanske lite för snäll är flera gånger jag fått gå dit då hon vinkat dit mig och bett dem sluta. sen är saken den att hennes polare skulle lätt aldrig säga något till mig ifall hon var otrogen det är sånna tankar som gör mig helt galen. Hennes polare tror typ att hon kan hålla på som om hon var singel liksom. och så är jag grymt orolig över att bli bedragen men inte få veta det. hellre sanningen en att gå runt lycklig bedragen. men det kanske bara är jag som tycker så.
gregR:

Hennes polare tror typ att hon kan hålla på som om hon var singel liksom. och så är jag grymt orolig över att bli bedragen men inte få veta det. hellre sanningen en att gå runt lycklig bedragen. men det kanske bara är jag som tycker så.


Hennes polare, hennes polare, hennes polare. Vad är det för mes du har skaffat som låter sig bli våldtagen och sedan skyller på sina vänner.
Det är hennes fel om hon är otrogen och du litade på att hon skulle vara dig trogen så förhoppningsvis lider hon inte av något handikapp och faktiskt kan hålla det också.