Forumet - Svenne boken

Svenne boken

2600 0 14

Spana också in:

På min tid gjorde man sina läxor själv. Fanns inga jävla forum eller SÖKNINGSMOTORER som kunde hjälpa en där inte. Lite sjukt egentligen, hur snabbt allt går att ta reda på nu.. Är lite glad att jag ändå växte upp under en tid då det fanns en anledning att veta hur man slog i ett uppslagsverk och visste beteckningarna i biblioteket. Fast det är ju värdelös kunskap nu. Aldrig kan man göra en hederlig tipspromenad med fruktkorg som första pris igen. Allt går åt helvete.


Bell: På min tid gjorde man sina läxor själv. Fanns inga jävla forum eller SÖKNINGSMOTORER som kunde hjälpa en där inte. Lite sjukt egentligen, hur snabbt allt går att ta reda på nu.. Är lite glad att jag ändå växte upp under en tid då det fanns en anledning att veta hur man slog i ett uppslagsverk och visste beteckningarna i biblioteket. Fast det är ju värdelös kunskap nu. Aldrig kan man göra en hederlig tipspromenad med fruktkorg som första pris igen. Allt går åt helvete.
Alltså jag hade kunnat klara av o göra min läxa det var bara det att jag hade glömt bort det och jag var ganska trött. Sista dagen till o lämna in uppgiften var dagen efter så...

EnesiDuliAlea: Alltså jag hade kunnat klara av o göra min läxa det var bara det att jag hade glömt bort det och jag var ganska trött. Sista dagen till o lämna in uppgiften var dagen efter så...
Ditt betyg är inte ett mått på hur du skött dig eller hur mycket du förtjänar att komma någon vart. Ditt betyg skall återspegla de kunskaper som du uppvisat inför din lärare. Om du glömmer en uppgift så skall de återspeglas i betyget, oavsätt anledningen. En arbetsgivare bryr sig inte om varför du kan det du kan, bara ATT du kan.