Forumet - SVENSK hiphop

SVENSK hiphop

556 0 50

Spana också in:

Brakedans och graffiti i all ära, det sägs vara två element som är grundkonceptet för själva "hiphop-kulturen". Men i Sverige har det urartat helt och hållet.

svenskhiphoppare:

Som låtskrivare måste man säga att man är hiphoppare ända sen lågstadiet trots att allt skiftades över en natt som en slags tonårsrevolt. Låtsas vara en brottsling när man i själva verket bara snott en haribo godispåse som liten. Och man måste ha en dunjacka i extra large och byxorna lika så, ha timberlandkängor och halta när man går.
Finns ju faktiskt bra svensk hip hop! Organism 12s grejer som han gjort som INTE handlar om att röka gräs är ju ofta riktigt bra, te xOm man har problem med låtsas-thugs så borde man lyssna på Simon G, svensk rappare/Allt i allo-sångare som inte skäms över att han lever ett patetiskt liv.Färska Prinzen har ju faktiskt några rätt bra låtar (men det mesta är helt värdelöst så man får ta det lugnt med honom)Sen är gammal Promoe asfet.En kille som inte gjorde så mycket men fortfarande finns kvar och är jääääääävligt bra är Kashal-Tee också
"Down with my crew like Estonia" [love]


Notera att någon ungjävel på Youtube har skrivit att det är en Looptroop-låt, kommer från en Split med Kashal-Tee och Looptroop.

Och sist men ikke minst är MBMA-crewen alltid asbra.