Forumet - Svensk sjukvård mördar patienter

Svensk sjukvård mördar patienter

4439 2 41

Vissa av er vet att min vän tog självmord förra veckan. Bara det att jag fick reda på idag att han inte tog självmord, i själva verket hade han fått medicin mot en vaxpropp. Denna medicin är förbjuden i bland annat i Australien och Nord Amerika, men i Sverige är den helt laglig och är också anledningen till hans död. 

Jävligt sjukt. 

Spana också in:


NEMI: Vad mer går att förvänta sig när människors liv inte ligger i läkarnas händer, utan i politikers och ekonomers.
Detta är helt rätt, det tar bort mer och mer vårdplatser och det finns färre sjuksköterskor. Även om det finns sjuksköterskor. Så brukar många av dom gå till den privata sektorn. För att dom får mer betalt. Min mor själv är Enhets chef i Lund och hon berättar hur hennes chefer låter henne inte att anställa.

shatter:
när det gäller vad som skrivs ut har läkarna makten. Men ja, polikter och ekonomer har alldels för mkt inflytande. 

Det handlar alltid om pengar. Hade det funnits utrymme för läkare att faktiskt sätt sig in i preparaten, ut över vad som framgår i fass hade det kunnat undvikas. Men tyvärr är det ju viktigare att"processa" patienter i statistiken än att ge vård av hög kvalitet, eller till och med Rätt form av vård.

aristoteles: Får man fråga vilken medicin det gäller?Ledsen

Beklagar!

inte helt säker, kommer inte ihåg vad han sa att den hette, var mer fokuserad på att hålla tillbaka tårarna, men det var en vanlig medicin mot smärta i öronen, min kompis hade nämligen en vaxpropp som togs ut, spolades och sånt dunno, efteråt blev det lite rött och gjorde ont (precis som vanligt skulle jag tro= så han fick medicin emot det.