Forumet - Svenska eller utländska killar snyggast?

Svenska eller utländska killar snyggast?

3831 1 27

Spana också in:

känns lite konstigt att dela upp det så här. tror inte riktigt man kan göra det.
men den svenska kulturen eller vad jag ska kalla det passar nog inte riktigt mig.
kom på att jag har aldrig ens vart kär i en svensk kille. bara utländska.
då menar jag inte invandrare från typ irak och sånt där då... förlåt inget ont om de men de har ofta 300dl parfym på sig, vattenkammat hår och sliskiga kläder.
riktigt mörkhyade har jag haft svårt för att attraheras av också faktiskt.
men ahhhh hrm.
Sen min bästa vän Lucas är sjukt snygg!!! Ni skulle se asså jisses amalia [smile][smile]
Egentligen om man ska vara sjukt PK så finns det inget Svenskt utseende, då Sverige är är ett geografiskt område och en nation ect. Hur stor skillnad är det på den typiske Norrmannen och Svensken exempelvis ... utseendemässigt, så det blir lite löjligt. Men kanske skulle kunna prata om skandinaviskt utseende (om man pratade om genpoolen), men grejen är att det skulle inkludera massor med icke typiska och icke stereotypa utseenden det med. Och egentligen, är det verkligen en relevant uppdelning mellan typiskt inrikesfött utseende och ett som är på något sätt annorlunda eller som sticker ut ifrån detta?

Många i den här tråden blandar också ihop utseende med attityder som är annorlunda, som är annorlunda kanske för att det socialt fungerar annorlunda i olika delar av världen ect. Exempelvis i Thailand så är tjejer mer på och initiativ tagande än den typiska kvinnan i Sverige förmodligen för att det finns mer kvinnor i populationen i Thailand för att ta ett exempel.