Forumet - Svenska tonårstjejer

Svenska tonårstjejer

3151 0 137
Vad är det med er egentligen? mer irriterande människor måste man leta efter..

90% av alla tonårstjejer jag träffat/hört om etc pratar som om de har 20 IQ. "Amen asså typ hon ba gick fram å guuuh va jah skratta hihihi"
Spelar ingen roll om det är fjortis tonårstjejer eller inte, ni alla är ju iq befriande irriterande jävlar.

Sen snackar ni skit om precis allt och alla, det enda tjejer gör när de är med varandra är att snacka skit om folk, visst killar gör det också men fyfan det är ju det enda ni gör.

Det enda ni bryr er om är ert jävla utseende, ni har på er 20liter äcklig bajsparfym på er, 20kg jävla brunkräm. Förfan det enda tjejer behöver är eyeliner annars ser ni för jävliga ut, killar ser generellt bättre ut (det är fakta)

Skaffa bättre självförtroende tjejer, sluta bry er om ert jävla utseende så mycket och sluta snacka skit 24/7, prata som civilicerat folk tack.

Någon annan som har något att tilläga som är irriterande om tjejer? :)

Skriver mer om jag kommer på något mer som är irriterande med svenska tjejer :)

Spana också in:

hejpej123:

killar ser generellt bättre ut (det är fakta)


haha det är så inte sant tjejer är vackrere i sin natur xD

hejpej123:

Skaffa bättre självförtroende tjejer, sluta bry er om ert jävla utseende så mycket och sluta snacka skit 24/7, prata som civilicerat folk tack.


jag bryr mig itne så mycket (är snygg naturligt ^^ ) visst det finns mååånga andra tjejer som gör det, men jag tycker värkligen du drar alla över en gräns! tejer berätta om sina känslor för folk villket killar sällan vågar göra med sina killkompisar det är ganska iq befriat att inte kunna göra det ;)
Lici:

tejer berätta om sina känslor för folk villket killar sällan vågar göra med sina killkompisar det är ganska iq befriat att inte kunna göra det ;)


Nu drar DU alla killar över en gräns, jag kan prata om mina känslor med andra killar men det är ingenting man brukar göra eftersom det inte direkt behövs. Killar växer upp där vi ska dölja våra känslor/bry oss mindre om saker medans tjejer växer upp att vara mentalt "svagare" och att det är okej för dem att visa känslor etc. Det är inte direkt accepterat att killar går runt och bölar och visa känslor så det där kan du inte skylla på :)

Och utseendemässigt ser killar bättre ut än tjejer :)

Och bra att du inte bryr dig så mycket om ditt utseende då, hoppas fler blir som dig
Djungelvrålet:

Kanske bara det att du fokuserar så mycket på de högljudda IQ guldfiskarna så du inte märker de mer civiliserade?


Om det ändå vore så väl :)
Visst bor i en liten bajsförort med idiot tjejer, men man har ju varit runt i stockholm och sett o hört andra tjejer som inte heller är så "normala"

Får väll hoppas att jag en dag stöter på de civilicerade svenska tjejerna då :)