Forumet - Svenskar måste hitta tillbaka till sin egen kultur!

Svenskar måste hitta tillbaka till sin egen kultur!

1987 0 181
Jag tål inte att se svenska killar gå omkring som någon jävla west-side-east-side rappare, det talar om identitetskomplex som är orsakad av mångkulturen, att svenskarna är splittrade och har altså ingen gemensam identitet! Förstår ni det här problemet, och hur ska vi förbättra den? Vi måste stärka svenskheten och det nordisk-europeiska!

Spana också in:

:

Det är inget man kan sammanfatta med några ord, det är ett mångsidigt begrepp som man inte kan klistra på som en jävla etikett.


Svenskheten är också ett sätt att kommunicera, om du pratar med en typisk invandrare så lär dem inte fatta vad du menar med samma formuleringar som när du pratar med en svensk, de begriper sig inte på dig.
Arazoid:

En svensk har förståelse varför man firar och äter dessa och varför man också förkastar dessa ytliga ting.


Men definera VAD en svensk ska göra då... är du ute efter någon "lagom" person som bara glider genom livet, jobbar som snickare, kör volvo har 2,5 barn och labrador eller?
Jag ska inte behöva anpassa mig efter invandrares synsätt, dem har själva valt att komma hit och jag ser allt ofta svenskar förtränga det som var traditionellt och självklart i sociala sammanhang, det ska vara mindre fokus på omvärlden och mer på vad jag vill säga och tycka i mitt eget land!

Så kan man säga rent principiellt.
Idoufe:

Du vill ej svara på det jag skrev?


Därför att du inte har förstått vad kultur är, du förväntar dig att jag ska svara med att nämna enskilda materiella ting som är lätta att avfärda och därmed missar själva poängen. Svenskar har en egen gemenskap och förståelse som uppstår ur detta, vi har alltid vetat vad vi uppfattat som svenskt och vad vi själva valt frivilligt, inte vad globalisterna pressar oss att tycka och skapar svårigheter att efterleva detta. Skulle jag få jobba med vad som helst och bära en Tors Hammare samtidigt?