Forumet - Svenskarna kan tänka sig att skippa grisrumpan detta år

Svenskarna kan tänka sig att skippa grisrumpan detta år

644 0 58
Det hörde jag på nyheterna idag och en del hade sagt det genom en undersökning.
Så nu ställer jag en fråga till er. Kan inte människan tänka själv? Måste någonting hända innan man agerar? Varför är ni så efterblivna? Samma med gatuvåldet, så fort någon blir mördad så ska det vara gnäll över det i några månader men sedan så återgår det till den gamla gråa svenska vardagen. Samma med grisarna.
Varför kunde ni inte tänka själv utan att behöva höra att grisarna behandlas illa? Visste ni inte det? Hur kan man behandla ett liv oilla när man dödar det? Varför skippar ni inte skinkan när ni vet att ni stoppar in ett jävla arsle i munnen?

Diskussionsunderlag-Varför tror ni att människan inte kan tänka själv????

Spana också in:

Angelize:

Visste ni inte det?


jag visste seriöst inte det. trodde man var snäll mot grisarna.

jag kan lätt tänka mig att avstå från skinkan för att grisarna far illa. det känns inte rätt att man behandlar dom så.

men alla köttätande djur dödar ju andra djur. så den aspekten har jag inte så mkt emot. förutom att vi är så smarta att vi kan systematiskt föda o döda djur.. det känns lite hemskt faktistk..

kanske borde jag äta mer grönt..
Klart folk kan tänka själva. Däremot tror jag inte att gemene man går omkring och funderar på behandlingen av djur i den svenska köttindustrin på dagligt basis. Ibland behöver folk påminnas om saker och ting helt enkelt.

På tal om gatuvåldet och den där facebook gruppen så var det tveklöst det löjligaste jag hört på länge. Och den där lille gossen som skulle ha en massa priser och utmärkelser hit och dit för att ha startat en facebook-grupp, skrattretande.

För att återgå till topic. Jag håller inte alls med dig i ditt påstående att folk är efterblivna och inte kan tänka själva. Alla människor är kapabla att tänka för sig själva, det är dock många som hellre tycker som andra gör av olika anledningar och de som helt enkelt inte bryr sig.